U sredu i četvrtak na terenima Okružne lige Bor odigrane su utakmice odloženog 17. kola, a već u subotu i nedelju na rasporedu su susreti redovnog 20. kola. 

 

Najviše uzbuđenja i golova u sredu viđeno je u Sikolu, gde je domaći Deli Jovan dočekao vodeću Slatinu. Publika je mogla da uživa u zanimljivoj fudbalskoj predstavi, a viđeno je čak osam golova, po četiri na obe strane, pa je susret završen bez pobednika 4:4. Slatina je i dalje na prvom mestu sa 41 bodova, dok ekipa iz Sikola sa 30 bodova zauzima trenutno šesto mesto. 

Prvu prolećnu pobedu zabeležila je ekipa BSK Bukovča koja je na svom terenu sa 3:1 savladala Radnički iz Klokočevca. Bukovčani su posle prvog dela imali prednost od 2:1, a u nastavku utakmice još jednim pogotkom stavili su tačku na ovu utakmicu i ubeležili četvrtu prvenstvenu pobedu. Uprkos pobedi, BSK je i dalje na pretposlednjem mestu, ali je smanjio zaostatak za ekipom Krivelja na samo jedan bod, uz utakmicu više. 

Novi poraz doživela je ekipa Čubre, koja je na svom terenu poražena od Brestovca sa 3:0. Čubarci su na 12.mestu sa 18 bodova, uz utakmicu manje, dok Brestovac sa nova tri boda ima ukupno 34 i trenutno je najbliži pratilac vodeće Slatine. 

Poraz na svom terenu u ovom kolu pretrpela je i ekipa Zlota od Nemetala sa 2:1. Blizna je savladala Poreč sa 2:0, a Rudna glava ekipu Krivelja sa 1:0. Utakmica između Ključa i Branika je odložena, dok je Polom bio slobodan.

U subotu i nedelju igraju se utakmice 20.kola. 

Deli Jovan na svom terenu u Sikolu dočekuje ekipu Blizne. U prvom delu sezone, Sikoljani su slavili u prvom delu sa 4:1, a u sedam dosadašnjih međusobnih duela, ekipa iz Blizne je osvojila samo jedan bod. 

Ostale ekipe iz negotinske opštine gostovaće u ovom kolu. 

Najteže će svakako biti ekipi Branika, koja će gostovati u Klokočevcu. Biće to susret trenutno trećeplasirane i četvrtoplasirane ekipe na tabeli i svojevrsni derbi kola. Štubičanci su jesenas na svom terenu zabeležili minimalnu pobedu od 1:0, a na dosadašnjim gostovanjima u Klokočevcu zabeležili su tri poraza i dve pobede. 

BSK nakon prve prolećne pobede očekuje gostovanje u Donjem Milanovcu i susret sa ekipom Poreča, koja je trenutno na desetom mestu. BSK je u prvom delu sezone na svom terenu savladao ekipu sa obale Dunava sa 2:0. 

Ekipa iz Čubre u 20. kolu putuje u Donju Belu reku gde će h dočekati ekipa Nemetala, koja je u sredu iznenadila Zlot i trenutno sa 24 boda zauzima 9. mesto na tabeli. Čubarci su u prolećnom delu sezone zabeležili četiri poraza i trenutno su na 12. mestu. Ekipa iz Čubre je uspešnija u međusobnim duelima sa tri pobede i jednim porazom, a jedini remi ove dve ekipe zabeležen je jesenas kada je u Čubri bilo 1:1. 

Lak posao ovog vikenda imaće vodeća Slatina, koja na svom terenu dočekuje poslednjeplasiranu Rudnu glavu. Krivelj će ugostiti ekipu Ključa, a Brestovac fudbalere Poloma iz Leskova. U 20. kolu slobodan je Zlot.    

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Tabela - Borska okružna liga

Poz Tim Ut Bod
1 Slatina  20 50
2 Deli Jovan 21 42
3 Zlot  21 42
4 Branik 20 41
5 Brestovac 21 41
6 Radnički 21 36
7 Polom  21 36
8 Nemetali  22 31
9 Poreč  22 28
10 Blizna 21 26
11 Ključ  21 22
12 Krivelj  22 20
13 Čubra  22 17
14 BSK 21 13
15 Rudna Glava(-1) 22 12
16 OFK Bor 0 0 
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com