Rukometaši Hajduk Veljka u 18. kolu Super „B“ lige istok – zapad na gostovanju u Topoli savladali ekipu Karađorđa rezultatom 27:24. Najefikasniji u negotinskoj ekipi Ćirić sa deset golova. Hajduk Veljko trenutno na sedmom mestu sa 20 bodova. 

 

KARAĐORĐE – HAJDUK VELJKO 24:27(12:15)

Hala sportova u Topoli.  Sudije : Nikola Vasilijić – Predrag Zdravković (Niš). Kontrolor : Vladimir Stojanović (Leskovac). Sedmerci : Karađorđe 4(2) Hajduk Veljko 3(3). Isključenja : Karađorđe 6 minuta, Hajduk Veljko 10 minuta. 

KARAĐORĐE : Nedeljković 9, Popović 2, Mutavdžić 2, Stjepanović 4, Barjaktarević J. 2, Antić 2, Barjaktarević Ž. 3, Lekić,  Živanić, Đurđević.  

HAJDUK VELJKO : Minić, Stanojčić 1, Genčić 3, Jevđenović 4, Pavlović 2, Stevanović, Ranđelović 4, Stojanović, Vučak, Kojić 3, Pavlović, Lapadatović 2, Ćirić 10.

IGRAČ UTAKMICE : Aleksandar Ćirić (Hajduk Veljko)

Negotinski rukometaši uspešno su prebrodili gostovanje u Topoli i zabeležili devetu prvenstvenu pobedu, drugu u ovoj sezoni protiv ekipe Karađorđa. 

Veći deo prvog poluvremena protekao je u ravnopravnoj borbi i vođstvu jedne ili druge ekipe od jednog gola. Tek u 13. minutu negotinski rukometaši uspeli su da stignu do „+2“, 4:6. Do tri gola prednosti stigli su u 20 minutu, 7:10, i ovu prednost održali su do kraja prvog dela igre, koji je završen rezultatom 12:15 u korist Hajduk Veljka. 

Domaći su sa dva gola na startu drugog poluvremena smanjili na jedan gol zaostatka, 14:15, ali su negotinski rukometaši odbili njihov napad i ponovo povećali prednost na „+2“. Hajduk Veljko je do 45. minuta imao prednost od 2 do 3 gola, a onda su od 45. do 50. minuta Ćirić sa dva gola i Kojić sa jednim, uvećali vođstvo negotinske ekipe na maksimalnih „+6“ i konačno prelomili utakmicu, pa su poslednjih deset minuta mogli mirno da odigraju i na kraju zabeleže trijumf od 27:24. 

Najefikasniji u ekipi Hajduk Veljka bio je Aleksandar Ćirić koji je postigao 10 golova i koji je izabran za igrača utakmice. Jevđenović i Ranđelović upisali su se po 4 puta u listu strelaca, a Genčić i Kojić po tri puta, Pavlović je postigao 2, a Stanojčić 1 pogodak. U domaćoj ekipi Nedeljković je postigao 9, Stjepanović 4, a Barjaktarević 3 gola. 

Hajduk Veljko je trenutno na sedmom mestu sa 20 bodova, koliko ima i šestoplasirani Radnički iz Kragujevca. Novi Pazar vodi sa 34 boda ispred Vranja, koje ima 31. 

U narednom kolu negotinski rukometaši na svom terenu dočekaće ekipu Priboja. 

Rezultati 18. kola Super B lige istok - zapad : Radnički 1964 – Topličanin 29:26, Planinka Prolom voda – Zlatar 27:23,  Bela Palanka - Vranje 1957 30:27, Priboj - Novi Pazar 22:32 i Dubočica 54 – Lokomotiva 36:25.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com