U desetom kolu Druge lige Morava, rukometašice Hajduk Veljka, sutra od 17 sati u Hali sportova dočekaće vodeći Bor RTB-2. Negotinske rukometašice trenutno na trećem mestu sa 10 bodova. Negotin će u nedelju biti domaćin i turnira Lige mlađih kategorija i Mini rukometa za devojčice. 

 

Negotinske rukometašice privode kraju još jednu sezonu u Drugoj ligi Morava. U poslednjem kolu u goste im dolazi druga ekipa superligaša iz Bora, pa će ovaj susret biti i derbi desetog kola. 

Ekipa iz Bora je trenutno na prvom mestu sa 14 bodova iz osam utakmica. U dosadašnjem delu sezone, Boranke su pretrpele samo jedan poraz, od ekipe Zaječara 1949, koja je trenutno na drugom mestu sa 12 bodova iz sedam odigranih utakmica. 

Rukometašice Hajduk Veljka odigrale su takođe osam utakmica i ostvarile pet pobeda, uz tri poraza u duelima sa dve prvoplasirane ekipe. Ekipu iz Bora dočekuju silno motivisane i sa velikom željom da savladaju kvalitetnog rivala, pred svojom publikom. 

Negotinske rukometašice do kraja sezone očekuje i odložena utakmica 8. kola, protiv Morave iz Vladičinog Hana, ali još uvek nije poznato kada će ona biti odigrana.   

Bor je dobra ekipa, sastavljena od mladih rukometašica, koje traže svoju šansu da stignu do prvog tima. Znamo da igraju dobar, brz rukomet, na nama je da pokušamo da ih zaustavimo i pokušamo da ostvarimo novu pobedu, koja bi nam puno značila u daljem radu.“, ističe Srđan Radovanović, pomoćni trener negotinskih rukometašica.  

Negotin će u nedelju biti domaćin i turnira Lige mlađih kategorija i Mini rukometa za devojčice. Na turniru, koji počinje u 9 sati, u negotinskoj Hali sportova, pored mladih rukometašica Hajduk Veljka, učestvovaće i ekipe iz Bora, Knjaževca i Boljevca.   

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com