Fudbaleri Hajduk Veljka u 25. kolu Zone Istok, na svom terenu savladali Svrljig, rezultatom 4:0. Strelci za negotinskog zonaša Vučinić, Vujadinović, Jakovljević i Gavrić, a svi golovi postignuti u prvom delu igre. Hajduk Veljko na trećem mestu sa 48 bodova. 

 

HAJDUK VELJKO – SVRLJIG 4:0(4:0)

Gradski stadion u Negotinu. Gledalaca : 300. Glavni sudija : Ivana Čolaković (Boljevac). Pomoćnici : Andrea Marinković (Sokobanja) i Mario Toroglanović (Boljevac). Strelci : Vučinić u 10, Vujadinović u 16, Jakovljević u 22 i Gavrić u 39. minutu za Hajduk Veljka. Žuti kartoni : Jakovljević, Sokolović (Hajduk Veljko), Ilić (Svrljig). 

HAJDUK VELJKO : Vasić, Đorđević Gavrić (Radojević), Milojević, Milosavljević, Mihajlo Jakovljević, Vučinić (Spnulović), Vujadinović, Milan Jakovljević, Sokolović(Milivojević), Prvulović.

SVRLJIG : Ilić, Radojković, Anđelković, Stojanović, Vasić (Davidović), Vučković, Radosavljević, Petrović, Radenković, Ilijić, Veljković.   

Pitanje pobednika na Gradskom stadionu u Negotinu bilo je rešeno već posle prvih 45 minuta, kada je negotinski srpskoligaš stigao do ubedljive prednosti od 4:0. 

Od starta su domaći igrači preuzeli inicijativu, dok su gosti povremeno iz kontri pokušavali da stignu do gola Vasića. 

Pleli su mrežu fudbaleri Hajduk Veljka oko šesnaeterca gostiju i tražili šansu da stignu do prednosti. To im je uspelo već u 10. minutu. Nakon jedne dubinske lopte, pogrešio je Vasić, a mladi Vučinić iz prve šutirao sa ivice šesnaesterca. Golman Ilić se bacio i zakačio loptu vrhovima prstiju, ali je ona ipak završila u njegovoj mreži. 

Nastavili su i dalje sa napadima domaći fudbaleri i već posle šest minuta duplirali prednost. Mihajlo Jakovljević je vratio loptu prema Aleksi Vujadinoviću, koji je precizno šutirao sa tridesetak metara i pogodio donji levi ugao gola gostiju. 

Već u 22. minutu Milan Jakovljević, koji je na ovoj utakmici poneo i kapitensku traku, dobro se snašao u kaznenom prostoru Svrljiga i doneo svojoj ekipi prednost od 3:0. 

Beležimo i dobar udarac Prvulovića, nakon solo prodora, koji je Ilić zaustavio, kao i Milojevićev pokušaj. 

Četvrti pogodak za ekipu Hajduk Veljka postigao je Gavrić, koji je dobro reagovao ispred gola gostiju i uz pomoć stative savladao golmana gostiju. Ispostaviće se da je to i konačan rezultat ovog susreta, jer u drugom delu igre nije bilo pogodaka. 

U ostalim utakmicama 25. kola postignuti su sledeći rezultati : Sloga – Đerdap 1:6, BSK – Malošište 2:1, Brodoremont – Kablovi 0:1, Majdanpek - Rudar Alpos 3:2, Moravica - Naša krila 1936 0:2, Bukovik – Zaplanjac 2:1 i Timočanin – Šarbanovac 2:1. 

Hajduk Veljko trenutno sa 48 bodova na trećem mestu, iza Zaplanjca koji je sakupio 60 i Bukovika sa 51 bodom. 

Sutra od 17 sati igraju se utakmice vanrednog 26. kola, u okviru koga će negotinski zonaš gostovati u Zaječaru gde će se sastati sa ekipom Kablova.  

U ostalim utakmicama 26. kola sastaju se : Rudar Alpos – Brodoremont, Svrljig – Timočanin, Šarbanovac – BSK, Malošište – Bukovik, Zaplanjac – Moravica, Naša krila 1936 – Sloga i Đerdap – Majdanpek.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Tabela - Zona Istok

Poz Tim Ut Bod
1 Zaplanjac 24 60
2 Bukovik 24 48
3 Hajduk Veljko 24 43
4 Đerdap  24 38
5 Brodoremont  24 38
6 Svrljig 24 36
7 Moravica 24 35
8 Rudar Alpos  24 33
9 Kablovi 24 32
10 Šarbanovac 24 31
11 Timočanin 24 30
12 Naša krila 24 26
13 Malošište 24 26
14 BSK 24 25
15 Majdanpek 24 25
16 Sloga 24 17

 

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com