Tokom jučerašnjeg dana, novinar East Side portala posetio je poslednji trening RK „Hajduk Veljko“ iz Negotina pred nastavak sezone.

Prvi tim Rukometnog kluba "Hajduk Veljko"

Jedan od najuspešnijih sportskih kolektiva sa prostora Negotinske Krajine, rukometni klub „Hajduk Veljko“ odradio je poslednji trening pred početak drugog dela sezone. Ono što je bilo primetno na sinoćnjem treningu je dobra atmosfera i pravi timski duh. Predvođeni trenerom Stevanovićem i kapitenom Mašićem, rukometaši našeg prvoligaša izašli su na teren Hale sportova u Negotinu. Iako uslovi u kojima je odrađen trening nisu baš najnormalniji, obzirom da je u hali temperatura bila poprilično niska, „Hajducima“ to nije smetalo. Nakon dobrog zagrevanja momci su krenuli sa uvežbavanjem taktike za meč koji ih očekuje već danas. 

Welcome to hell (RK Hajduk Veljko)

Puno smeha i međusobnih prozivki, naravno u normalnim granicama šale karakteristične za sportiste, bili su samo jedan delić atmosfere koje je teško opisati rečima. Sportski i pre svega timski duh koji krasi ovu ekipu uliva nadu da mogu i do samog vrha tabele Prve lige „Istok“. 

Vratimo se na meč koji ih očekuje danas od 19 časova u hramu sportova u Negotinu. Dolazi protivnik koji svakako nije za potcenjivanje. Dolazi tim koji je u prvom kolu u Zaječaru savladao naš tim. Dolazi mlada ekipa „Mladost“ iz Zaječara koja će skupo prodati kožu. Naši rukometaši svesni su da se radi o mladoj i poletnoj ekipi, ali što je najbitnije oni su svesni i svojih kvaliteta, a to su spoj mladosti i iskustva, o čemu priča i trener RK „Hajduk Veljko“, Vladimir Stevanović.

Dakle, svesni uloge favorita naši rukometaši se neće opustiti i spremno će dočekati rivala. Sličnog mišljenja je i kapiten Dalibor Mašić, koji u ovom kratkom video prilogu govori o ambicijama tima u nastavku prvenstva. 

Još jedan rukometaš koji je uzdanica i pokretačka snaga ovog tima, desni bek, Nenad Tripković rekao je da očekuje novu pobedu u meču sa Zaječarcima i da se uzda u kvalitet koji poseduju momci u „Mozzart-ovoj“ garnituri dresova. On je još dodao da bi za ovaj tim „Hajduk Veljka“ sve ispod treće pozicije na tabeli bio neuspeh. 

Nenad Tripković, desni bek Hajduk Veljka

Dobra atmosfera, super raspoloženje i dobro odrađen trening – sve predispozicije za nove uspehe i nove pobede. Danas je dan kada će ovi momci izaći pred negotinsku publiku samo sa jednim ciljem. Taj cilj je pobeda i samo pobeda. Žele da nastave tamo gde su stali. Žele da pokažu da su najbolji domaćin, što potvrđuje i statistički podatak o samo jednom porazu u negotinskoj Hali sportova u poslednje tri godine. Glad se nije izgubila... Glad za novim trijumfima još uvek postoji i jača je nego ikad. Danas od 19 časova dođite u Halu sportova i pokažite ono što ste činili i do sada. Pokažite da ste najbolja rukometna publika i budite osmi igrač našeg tima. 

Ekipa East Side portala i RK „Hajduk Veljko“ pozivaju vas da prisustvujete „komšijskom“ derbi meču i tako pomognete našim rukometašima u atak na vrh tabele Prve lige „Istok“. 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

05 # join 08-03-2015 16:47
Uzivam i nemam obicaj da komentarisem vesti, ali sada moram. Svaka cast, to je novinarstvo i to je cilj. Forsirsnje onog sto vredi. Apsolutno uzivam od kada imam da se informisem i na koji nacin mi to pruzate. Pozdrav ovom timu i novinarskom i sportskom
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com