U meču koji nije obilovao lepom igrom, ali jeste požrtvovanom i borbenom pristupu i jednih i drugih aktera ovog meča, završio se pobedom naših fudbalera. Hajduci pobedili Nišlije, minimalnim rezultatom 1:0!

Pobeda u pravo vreme i protiv pravog rivala. Neophodan trijumf za dalje nadanje i veru u opstanak u srpskoligaškom društvu. Čvrsti dueli i malo stopostotnih prilika (ruku na srce ozbiljnije šanse imali su gosti) obeležili su današnji meč u kome su slavili naši fudbaleri. Fortuna je bila na strani naših fudbalera, ali fortunu treba i zaslužiti. U prvom poluvremenu dve ozbiljne šanse propustili su gostujući fudbaleri i kako to u fudbalu biva, otvorio se prostor onog fudbalskog ne zavedenog pravila. Pravo ni odkud, nakon greške odbrane Sinđelića u 75. minutu, lopta dolazi do Nikolić Vladana koji ovakvu priliku ne propušta i postavlja konačan rezultat ovog meča, 1:0 za Hajduk Veljko. 

Veoma bitan trijumf je ostvaren a samim tim postoji idalje nada da ovi momci mogu da izbore opstanak. Naši fudbaleri idalje zauzimaju mesto fenjeraša ali imaju trijumf više na svom kontu, kojim su smanjili zaostatak, upravo Sinđelića iz Niša, kao i Đerdapa iz Kladova. 

U narednom XXI kolu Srpske lige "Istok", Negotinci će ponovo biti domaćini i dočekuju ekipu Ozrena koja je takođe u kritičnoj zoni ispadanja. Dakle, i naredne nedelje duel direktnih konkurenata u borbi za opstanak.

" Neka se ponovi još jedna ovakva utakmica sa identičnim rezultatom ne bismo imali ništa protiv."- rekao je jedan od navijača nakon završene današnje utakmice na gradskom stadionu u Negotinu, koji je bio poprilično ispunjen navijačima Hajduka. 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com