Proteklog vikenda odigrano je XIV kolo Opštinske lige Negotin u fudbalu. U ovom kolu bilo je iznenađenja i neočekivanih rezultata.

Najprijatnije iznenađenje priredila je ekipa iz Samarinovca koja je odolela napadima BSK-a iz Bukovča i osvojila bod. Ovaj meč je završen najmanje popularnim rezultatom, bilo je 0:0. 

Tamnič i Ratar odigrali su meč skoro pa identičan jesenjem duelu. Ponovo je Tamnič vodio i na kraju izgubio meč i ponovo je meč završio sa igračem manje zbog crvenog kartona. Podsećanja radi i u prvom kolu takmičenja Tamnič je vodio i izgubio dobijeno. Ovaj meč obeležio je i evro-gol gostujućih igrača koji se ne viđa tako često na igralištima širom sveta. Reč je o izjednačujućem pogotku gostiju, koji je definitivno bio poput hladnog tuša za domaće igrače. Odbrambeni igrač gostiju ispucao je loptu sa svoje polovine (sa nekih 70 metara od protivničkog gola) želevši da otkloni opasnost od svog gola. U tome je i uspeo ali što je najvažnije on je tim ispucavanjem postigao i fantastičan gol. Nakon ispucavanja lopta je dugo letela ka golu domaćih fudbalera a potom „propala“ i pala na teren i uz čudnu putanju prevarila golmana Tamniča za izjednačenje. Ovaj pogaodak negativno je uticao na domaćina te su to gosti iskoristila za još jedan pogodak i postavljanje konačnog rezultata, 2:1 za Ratar.

Čubra je na neugodnom gostovanju u Sikolu, pobedila i odnela tri veoma važna boda. Pobedom od 3:1, ostvaren je 11. trijumf. Ekipa Čubre odlično otvara sezonu i glavni je favorit da istu završi na prvom mestu, pogotovo ako se uzme u obzir i kiks tima Kovilova. Pomenuto, Kovilovo ovog vikenda je razočaralo i olako izgubilo meč protiv Smedovca. Bilo je 3:0 za FK Smedovac. Oslabljena ekipa Kovilova, zbog odsustva nekoliko važnih igrača nije pokazala ono što su mnogi fudbalski sladokusci očekivali od nje, ali zato jeste domaća ekipa Smedovca. Golove je domaćin postigao na vreme i nije dozvolio timu iz Kovilova da konsoliduje svoje redove i pokuša da se vrati u meč. 

Ekipa Urovice ostvarila je značajan trijumf u borbi za prvo mesto u Opštinskoj ligi pobedivši goste iz Jabukovca minimalnim rezultatom. 

Malajnica je demolirala nemoćnog rivala u Srbovu dok je Miloševo rutinski pobedilo na neugodnom gostovanju Graničaru. 

Evo i kompletnih rezultata XIV kola Opštinske lige Negotin:

 

Samarinovac

0:0

BSK 1934

 
 

OFK Tamnič

1:2

Ratar

 
 

OFK Sikole

1:3

Čubra

 
 

Smedovac

3:0

Kovilovo

 
 

Graničar

0:2

Miloševo

 
 

Srbovo

0:4

Malajnica

 
 

Urovica

1:0

Polet

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

00 # Milan 19-04-2015 23:22
Citat mikica:
Reci bar jrdan argument za svoju tvrdnju.Da li je OFK Sikole imalo pomoc sudija u Čubri kada je pobedilo sa 5-0 u Čubri u jesenjem delu prvenstva.Za unapredjenje OFL Negotin nemam ništa protiv kritičkih komentara ako su potkrepljeni argumentima,iskreno mišljenja sam da su korisni, a paušalne ocene nece doprineti umapređenju OFL Negotin.Hvala !

E mikice mani ti prvo kolo sad su porasli apetiti ČUBRE, to se zna da savez gura ČUBRU da budu prvi. IDi. pogledaj neku utakmicu ČUBRE i biće ti sve jasno.. Znaš ti dobro štaje bilo u Sikole
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
00 # Milan 19-04-2015 23:10
Evo Mikice ČUBRA je opet imala pomoć sudija protiv Tamniča tačnije sudija jakovljević sve dok je bio rezultat 0-0 sve je bilo uredu e kad je poveo Tamnič sa 0-1 e posle toga se sve svira za ČUBRU i penali nepostojeci, faulovi.. A faulove i boks udarce se ne sviraju za Tamnic. Vidi Mikice posalji nekog suduju što bolje vidi sledeci put. Sramota je za vas u savezu što forsirate Cubru da bude prva. A igrači što igraju za ČUBRU treba da se salju ns još neki lekrski pregled znate šta sam mislio. I idi gledaj neku utakmicu kad igra ČUBRA pa ćes se sam uverila da ssm bio upravu ali neku jacu utakmicu.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
12 # Milan 15-04-2015 22:27
ČUBRA ce biti prva, ima pomoć sudija, to se videlo protiv ofk Sikole.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
12 # mikica 16-04-2015 21:31
Reci bar jrdan argument za svoju tvrdnju.Da li je OFK Sikole imalo pomoc sudija u Čubri kada je pobedilo sa 5-0 u Čubri u jesenjem delu prvenstva.Za unapredjenje OFL Negotin nemam ništa protiv kritičkih komentara ako su potkrepljeni argumentima,iskreno mišljenja sam da su korisni, a paušalne ocene nece doprineti umapređenju OFL Negotin.Hvala !
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat

Tabela - Opštinska liga Negotin

Poz Tim Ut Bod
1 Slatina 11 28
2 Graničar 11 25
3 OFK Tamnič  11 24
4 Urovica (-1) 11 18
5 Polet (-1) 11 14
6 Miloševo 11 11
7 Malajnica 11 7
8 OFK Sikole 11 0

 

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com