Ovog vikenda na programu je XV kolo Opštinske lige Negotin. Ljubitelje najnižeg fudbalskog ranga na ovim prostorima očekuje zanimljiv vikend.

Urovica – Samarinovac

Ovaj meč trebalo bi da predstavlja čistu formalnost prema trenutnom stanju na tabeli, ali Samarinovac je već načinio iznenađenje u prethodnom kolu kada je remizirao sa BSK-om. Ipak, fudbaleri Urovice moraju da pobede ukoliko žele da ostanu u trci za prvoplasiranom ekipom Čubre. Uloga velikog favorita pripada ekipa iz Urovice. 

Polet (Jabukovac) – Srbovo

Polet sve više razočarava, tako je krenuo i u nastavku sezone. S obzirom da ovaj tim ima odlične igrače 6.mesto je razočaravajuće ali evo prilike za buđenje. U goste im dolazi ekipa iz Srbova koja nije kvaliteta iz prethodne nekoliko sezone. Ovaj meč predstavlja borbu za vraćanje na pobednički kolosek i jednih i drugih.

Malajnica – Graničar (Aleksandrovac) 

Malajnica ove sezone beleži zaista kvalitetne partije, što nije slučaj sa gostima iz Aleksandrovca. Domaćin trebalo bi da ostvari pobedu jer svaki drugi rezultat bio bi ravan senzaciji.

Miloševo – Smedovac

U ovom kolu sve oči uprete su na ovaj meč. Obe ekipe su u dobroj formi i od ovog meča se zaista mnogo toga očekuje. Favorita nema i reč je o pravom derbiju. I jedna i druga ekipa silovito je krenula u nastavku takmičenja i nezahvalno bi bilo da se nekom da veća prednost. Ono što je sigurno, očekuje nas pravi fudbalski meč koji će, nadamo se, ispuniti sva očekivanja.

Kovilovo – OFK Sikole

Kovilovo nije startovalo na najbolji način ove polusezone. Ubedljiv poraz u Smedovcu malo je pomutio nadu o osvajanju prvog mesta i sada će morati da čekaju kiks dve prvoplasirane ekipe. Fudbaleri iz Sikola na ovom meču nemaju šta da izgube i sigurno će pokušati da rasterećenom igrom stignu do željenog i pozitivnog rezultata. Da li će fudbaleri Kovilova izlečiti „smedovačke rane“ ili će Sikole još više ih zaljutiti, ostaje da se vidi?

Čubra – OFK Tamnič

Čubarci suvereno i hrabro krenuli u pohod na titulu. U goste im dolazi ekipa koja je pretrpela bolan poraz prošlog vikenda. U OFK Tamniču nešto definitivno ne funkcioniše jer njihovi fudbaleri igraju od sjaja do očaja ali rezultati nikako da se poprave. Čubarci su veliki favoriti i sve sem njihove pobede bilo bi iznenađenje. 

Ratar (Jasenica) – BSK 1934 (Bukovče)

Meč između ova dva tima je još jedan od derbija u ovom kolu. Dva potpuna različita stila igre i dva tima koja imaju pojedince koji mogu svojim kvalitetom rešiti meč. Još jedan od mečeva u kojima je nezahvalno davati bilo kakvu prognozu. Ko bude bio više inspirisan odneće pobedu.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Tabela - Opštinska liga Negotin

Poz Tim Ut Bod
1 Slatina 11 28
2 Graničar 11 25
3 OFK Tamnič  11 24
4 Urovica (-1) 11 18
5 Polet (-1) 11 14
6 Miloševo 11 11
7 Malajnica 11 7
8 OFK Sikole 11 0

 

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com