Stariji zaljubljenici u rukomet sasvim sigurno se sećaju bravura Nedeljka Jovanovića u dresu Partizana i reprezentacije, a sada će imati prilike da se upoznaju i sa njegovim trenerskim sposobnostima. Rukometni klub Jastrebac iz Blaca dolazi u Negotin, predvođen nekadašnjim svetskim rukometnim asom.

Ilustracija: East Side

Pobeda nad ekipom iz Blaca bila bi velika satisfakcija za mlađe ali i starije rukometaše u timu Hajduk Veljka, jer osim kvaliteta koji poseduju gosti, njih predvodi Nedeljko Jovanović. Pravi rukometni praznik planiran je u subotu od 20 časova u Hali sportova u Negotinu. Rukometaši Hajduka ovaj meč dočekuju u dobrom raspoloženju jer su u prethodnom kolu ostvarili ubedljivu pobedu i sada žele da nastave u istom ritmu. U goste dolazi ozbiljna ekipa koja zauzima 4. mesto na tabeli i traži svoju šansu da se primakne prvoplasiranom. Negotinci još uvek imaju „gorak ukus“ sa prošlogodišnjeg gostovanja, kada im je izmakla pobeda u poslednjim trenucima meča. 

Dakle, motiva za pobedu ima mnogo, i sa jedne i sa druge strane, a ko će u ovom derbiju slaviti ostaje da se vidi. 

Meč počinje u subotu od 20 časova u Hali sportova. 

Za Negotin, za Hajduk Veljka i za rukomet!

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com