Uslovi korišćenja

Dobrodošli na portal www.eastside.rs (u daljem tekstu: East Side portal), zvaničnu prezentaciju "East Side" d.o.o. (u daljem tekstu: East Side). East Side vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala pod uslovima koji se navode u daljem tekstu. Svakim pristupom East Side portalu ili bilo kom njegovom delu, smatra se da je korisnik upoznat sa svim pravilima i eventualnim rizicima koji nastaju iz korišćenja ovih veb strana, kao i da ih u celosti prihvata.

Autorska prava

"East Side" d.o.o. vlasnik je autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) koji su objavljeni na East Side portalu (www.eastside.rs).

Prenošenje tekstova ili delova tekstova, dozvoljeno je samo u obimu od maksimalno 600 slovnih znakova i to ISKLJUČIVO SA POČETKA TEKSTA - osim u slučaju kad je sa uredništvom East Side portala postignut dogovor o drugačijim uslovima.

Prilikom ovakvog prenošenja obavezno je navođenje izvora (izvor: "East Side") ispod naslova i stavljanje linka na kraju sa usmerenjem na originalni tekst, naznakom "ceo tekst pročitajte na" : (link).

U slučaju prenošenja teksta ili informacija iz teksta, kao i fotografije suprotno navedenim pravilima, East Side zadržava pravo da, u skladu sa Zakonom, protiv prekršioca pokrene sudski postupak radi zaštite autorskih i drugih srodnih prava i nadoknade štete.

East Side Facebook

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com