Sport

Rukometaši Hajduk Veljka u 21. kolu, Super „B“ lige istok – zapad, na svom terenu savladali leskovačku Dubočicu rezultatom 26:20. Najefikasniji u redovima negotinskog superligaša Aleksandar Ćirić sa 7 golova. Hajduk Veljko kolo pre kraja zauzima peto mesto sa 24 boda. U poslednjem kolu negotinski rukometaši gostovaće u Kuršumliji. 

Fudbaleri Hajduk Veljka u 25. kolu Zone Istok, na svom terenu savladali Svrljig, rezultatom 4:0. Strelci za negotinskog zonaša Vučinić, Vujadinović, Jakovljević i Gavrić, a svi golovi postignuti u prvom delu igre. Hajduk Veljko na trećem mestu sa 48 bodova. 

Golom Bobija Dimitrijevića, srpskoligaš iz Prahova u 25. kolu Srpske lige Istok, savladao Moravac Orion iz Mrštana. Dunav trenutno na desetom mestu sa 33 boda. U vanrednom 26. kolu fudbaleri Dunava gostovaće sutra u Popovcu, gde će se sastati sa ekipom Budućnosti.

Na terenima Okružne lige Bor, proteklog vikenda odigrane su utakmice 24. kola. Nove pobede zabeležili Branik, Zlot, Poreč i Brestovac. Blizna, Deli Jovan i Slatina do bodova bez borbe. Već sutra od 17 sati, igraju se utakmice vanrednog 25. kola. Derbi u Štubiku gde će Branik ugostiti Slatinu. 

U 25. kolu Zone Istok, fudbaleri Hajduk Veljka u nedelju od 16.30 sati na Gradskom stadionu u Negotinu dočekaće ekipu Svrljiga, dok će kobišnička Sloga ugostiti Đerdap iz Kladova, u prepodnevnom terminu od 11 sati. 

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com