U sali srpskog lekarskog društva u Zdravstvenom centru u Negotinu u periodu od 9:30 - 14 časova danas je obeležen 11. Maj - Nacionalni dan dobrovoljnih davalaca krvi.

 

Sekretar Crvenog krsta u Negotinu Ljuba Marinković kaže da je u današnjoj akciji prikupljeno 16 jedinica krvi. Akciji se odazvalo 18 davalaca, ali je dvoje odbijeno iz medicinskih razloga.

Ljudima je potrebno vreme da se priviknu na novi zakon o dobrovoljnom davanju krvi. Vreme će pokazati kako će zakon funkcionisati. Sledeća akcija u Negotinu zakazana je za petak 25. maj u Sali Umetničke škole “Stevan Mokranjac” od 9 – 15 sati'', iz Crvenog krsta pozivaju sve humane ljude dobre volje da se u što većem broju uključe u akcije dobrovoljnog davanja krvi.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com