Zbog planskog premeštanja dela državnog puta u zoni površinskog kopa „Južni revir“RTB Bor grupa Rudnik bakra Majdanpek, JP Putevi Srbije izdalo saopštenje u kome se navodi da je od 17.jula na snazi preusmerenje dela državnog puta I B reda broj 33, deonica Požarevac-Majdanpek-Negotin, na internu saobraćajnicu Debeli Lug-Majdanpek.

Saobraćaj iz pravca Kučeva, od Debelog luga do Majdanpeka, odvijaće se u narednom periodu, 11 kilometara dužom deonicom preko Partizanskog puta.

Radovi na preusmerenju i premeštanju dela državnog puta I B reda broj 33 na internu saobraćajnicu se izvode zbog planskog proširenja površinskog kopa Rudnika bakra Majdanpek.

Kako ES portal saznaje do promene režima saobraćaja je došlo zbog potrebe da se izradi nova deonica magistralnog puta duga 800 metara, na izlazu iz Majdanpeka, ispod Andezitskog prsta, kako bi se za potrebe RBM povezali Severni i Južni revir, na koji se usmerava eksploatacija. Rok za završetak radova je 1. novembar, a tokom trajanja, radovi će sve vreme biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Iz JP Putevi Srbije, tim povodom apeluju na sve učesnike u saobraćaju da  obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Podvlačimo, deonica puta Požarevac-Majdanpek-Negotin, privremeno nije u funkciji, a saobraćaj je preusmeren na internu saobraćajnicu Debeli Lug-Majdanpek.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com