U marketu Aleksandrović u blizini centra Negotina, Negotinci će moći da učestvuju u donatorskoj akciji prikupljanju sredstava za dečije odeljenje bolnice u našem gradu.

Donatorska akcija biće aktuelna već od petka 30. oktobra i trajaće dok budu trajale zalihe kroasana i čoko-krofni poznatog srpskog brenda „Tvojih pet minuta“. Dakle, kupovinom ovih proizvoda Negotinci će direktno učestvovati u sakupljanju novca za dečije odeljenje u negotinskoj bolnici, koje je u veoma lošem stanju. 

Ovom pomenutom donacijom, odnosno prikupljanjem novca za dečije odeljenje u krugu negotinske bolnice samo će započeti niz novih sličnih akcija firme Aleksandrović DOO, koje su nam iz menadžmenta ove firme i potvrdili. 

Podsećanja radi, Aleksandrović DOO je prethodnih meseci, tačnije u avgustu i septembru ove godine poklonio dva klima uređaja pomenutoj ustanovi, ali i u prostorijama dečijeg dispanzera u Domu zdravlja u Negotinu. 

ZASLADI I TI! NEKA TVOJIH PET MINUTA UŽITKA POMOGNU DEČIJEM ODELJENJU!

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

03 # Bora 29-10-2015 09:43
Odlicno i profesionalno
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
71 # Mile 28-10-2015 20:57
Aleksandrović i humanitarna pomoć? Ne lažite ljude
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com