U stanovima koje grejanjem snabdeva toplana „Borska“ u Negotinu proteklog vikenda bili su hladni. Potrošači koji žive u blizini ovog naselja i u samom naselju revoltirani su zbog slabog grejanja naročito kada se uzme u obzir da su slavu „Svetog Aranđela“ i svoje goste dočekali u hladnim stanovima.

Foto: Alex Ivanji

„Već nekoliko dana stanovi su nam ledeni. Možemo da razumemo i to da je prethodne nedelje bilo relativno toplo i sunčano vreme pa je to bio glavni razlog kratkotrajnog grejanja. Ali ne možemo da razumemo da se tokom vikenda kada veliki broj ljudi u ovom naselju slavi slavu u hladnim stanovima i dočekuje goste u ne baš pristojnim uslovima. Zajedno sa komšijama pokušali smo da obavestimo nadležne u toplani da su nam stanovi hladni. Međutim, nikakvog odgovora nije bilo jer se niko nije javljao na telefon. Pokušali smo i upravnika toplane da pozovemo ali i on se nije javio na naš poziv.“ – za ES portal kaže stanovnik popularne „Borske“. 

Očito nezadovoljstvo grejanjem prethodnih dana pokazali su i ostali stanovnici ovog dela grada.

„Sramota! Stanove ne možemo da zagrejemo jer sa svega dva sata grejanja tokom večeri nikako se ne može postići normalna temperatura za boravak u stanu.“ – rekao je još jedan od stanovnika u ovom delu Negotina.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com