Kante za đubre koje su u novogodišnjoj noći uništene, još uvek nisu popravljene ili sklonjene, već tako stoje i podsećaju na vandalizam počinjen nakon novogodišnjeg slavlja na Gradskom trgu.

Danas, kada je sunce počelo da topi snežni pokrivač, Negotinci koji su se zatekli u centru grada ili parku, mogli su videti da se nešto crno nazire ispod snega. Naime, reč je o kantama za đubre koje su uništene i oborene nakon dočeka Nove godine na trgu.

Budući da je 5. januar, logično je zapitati se zašto te kante nisu već popravljene, ili  bar sklonjene. Da li su praznici i neradni dani razlog tome, ili pak sneg koji ih je prekrio pa se na njih zaboravilo?

Kako naš narod kaže „Sveća je sveća i ako je slep čovek ne vidi.“, pa ako je ovo drugo razlog, činjenica da se na njih tako brzo i lako zaboravilo je poražavajuća. Poražavajuće je i to što će se na sklanjanje i popravljanje uništenih kanti očigledno čekati dok se sneg skroz ne otopi, kao i to što će se đubre, umesto u kantama, naći na ulici, eventualno u džepovima savesnijih građana.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

01 # Vanesa 06-01-2016 09:15
Radnici jkp-a primaju platu samo ne znam na osnovu cega? Po ulicama i centru rasulo. Trotoari kao i ulice neocisceni od snega o pesackim prelazima da ne govorimo svako malo se neko oklizne.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
02 # Darko 05-01-2016 20:31
Ako bi imali video nadzor vrlo brzo bi nasli ko je polomio te kante i onda jednim okretom telefona narucili kod JKP ili kod bilo kog privatnika da iste repariraju normalno ne o trosku nas gradjana kao sto vi zagovarate vec o trosku pocinioca kao svuda u uredjenim drzavama ,pardon mozda ovde nema drzave .
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
01 # neko ko je otišsao 05-01-2016 19:49
A, zašto bi skonili, zašto da se radi? Praznici su, ništa se ne radi. Na stranu, što oštinari i komunalci ionako ništa ne rade. Jednom sam napisao da ste veoma aljkavi, kako u javnom, tako i u privatnom životu. Svakog dana potvrđujete tu moju izjavu (naravno, ima i ponekog izuzetka). Da li se neko stidi? Šta kažu direktori JKP i Direkcije za građevinsko zemljište, ili ne znaju ko je nadležan? da li je neko od građana uputio pitanje ( ja jesam emailom Golubu Rajiću, ako on uopšte i gleda email)?
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com