Analizom ankete dobijeni su rezultati koji su manje više očekivani, ipak iznenađujući je visok procenat odgovora da će većina Negotinaca doček Nove godine provesti u svojim domovima.

Anketno pitanje "Gde ćete dočekati Novu godinu?" koje je bilo prethodnog meseca aktuelno na portalu ES dalo je zanimljivu sliku o tome gde su Negotinci zaista bili na dočeku. Najveći procenat posetioca ES portala odgovorio je da će Novu godinu dočekati kod kuće, čak 53,6% dok je na drugom mestu (ali sa znatno slabijim procentom, 20,2%) odgovor da će novogodišnju noć provesti u inostranstvu. Treći ponuđen odgovor koji je sakupio 15,5% glasova je da će se za ispraćaj 2015. godine nalaziti u drugom gradu u Srbiji, a na poslednjem mestu je novogodišnji provod u nekoj od kafana, restorana, kafića...svega njih 10,7% posetioca odlučilo je da štiklira ovaj odgovor. 

Treba naglasiti da je statistika jedno, a sama realnost nešto sasvim drugo, ali činjenica je da se većina Negotinaca opredelila za neku "kućnu varijantu" dovoljan je pokazatelj "bogatog" novogodišnjeg programa u samom gradu, a možda su i visoke cene, koje su se kretale od 30 do 50 evra po osobi, imale udela da njihov odgovori budu upravo takvi kakvi jesu.

Posetioci ES portala od danas biće u prilici da učestvuju u novoj anketi na našem portalu a ona glasi "Ko od članova Opštinskog veća uliva najviše poverenja meštanima Negotinske Krajine?"

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com