Povodom 5. februara Svetskog dana vlažnih područja u Kladovu će biti održan  skup u organizaciji Zavoda za zaštitu prirode Srbije, pod sloganom "Vlažna staništa - razvojna šansa za lokalne zajednice". Posle skupa u kladovskom Domu kulture,  biće organizovano i posmatranje ptica na lokalitetu "Ribnjak Mala Vrbica" koje je međunarodno značajno područje za ptice.

U Kladovu će 5. februara biti organizovan izuzetno zanimljiv i koristan skup u organizaciji Zavoda za zaštitu prirode Srbije (http://www.zzps.rs/, u saradnji sa Opštinom Kladovo i Bibliotekom „Centar za kulturu“ Kladovo“. Skup povodom obeležavanja  Svetskog dana vlažnih područja, okupiće zainteresovane učesnike u galeriji kladovskog Doma kulture u petak, 5. februara sa početkom u 12 sati. Posle radnog dela skupa koji će proteći pod sloganom "Vlažna staništa - razvojna šansa za lokalne zajednice", biće organizovano posmatranje ptica na lokalitetu "Ribnjak Mala Vrbica" koje je, inače, međunarodno značajno područje za ptice.

Ovom skupu po pozivu organizatora i uz saglasnost predstavnika Zavoda za zaštitu prirode Srbije prisustvovaće nastavnici i profesori biologije, građani zainteresovani za važnost lokaliteta "Ribnjak Mala Vrbica" i predstavnici medija.

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com