U okviru akcije „Zajedno za bebe“ koju su organizovali Komercijalna banka i Fond B92 a radi se o donaciji neophodnih aparata za porodlišta u Srbiji, negotinsko porodilište je dobilo veoma vrednu donaciju. Nekoliko sati pre ozvaničenja donacije u ovom porodilištu porodila se Sirijka koja je donela na svet devojčicu. 

 

U Negotinu se u petak porodila Sirijka koja je iz Bugarske nedavno stigla u naš grad, sa mužem i četvoro dece. Ona je rodila devojčicu i istakla da je presrećna što će njenoj kćerki mesto rođenja biti zapisano ime našeg grada. 

Ovaj bračni par je između ostalog istakao da je odlično prihvaćen od strane Srba i da su se u Negotinu osećali i osećaju sigurnije nego što je bio slučaj prilikom njihovog boravka u Bugarskoj. Ističu da su u susednoj zemlji bili maltretirani i da su nakon toga odlično prihvaćeni u Negotinu od strane svih ljudi sa kojima su ostvarili kontakt. 

Neposredno uoči primopredaje dva CTG aparata, tri reflektora za pregled pacijenata, radio nož, lampu za fototerapiju, set instrumenata za porođajnu salu i instrumenata za carski rez ovo porodilište dobilo je svu neophodnu opremu ali i „prinovu“ u vidu Sirijke a ipak Negotinke.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

03 # velja komunista 21-07-2016 13:25
sva su deca nasa ,samo da gi mi ne izdrzavamo,el nemamo ni za nas.. nadam se da ce dobije vizu za nemacku ziveo tito!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
13 # neko ko je otišao 19-07-2016 15:02
Ma da, toliko se obradovala da se porodila u Neogitnu.....
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
32 # Nemanja 19-07-2016 12:23
Svaka cast. Napokon lepe vesti sa ginekologije. Novi sef tamo radi posao.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com