PU Bor i Policijske stanice u Negotinu, Kladovu i Majdanpeku, do 31. decembra radiće po novom režimu, svakodnevno i u dane vikenda od 7 do 20 sati

 

Zbog povećanog broja zahteva građana za zamenu lične karte, Policijaska uprava u Boru i Policijske stanice u Negotinu, Majdanpeku i Kladovu uvode celodnevno radno vreme, a tako će prema saopštenju PU Bor biti do 31. decembra 2016. godine. 

Šalteri za izdavanje ličnih karata radiće svakog radnog dana kao i subotom i nedeljom od 7 do 20 sati. Navedeno je u saopštenju PU Bor. 

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

12 # mile 02-12-2016 21:31
Odlicna odluka, samo da ne bude da je pao sistem ili da posle 15h radi samo jedna osoba. Predlozo bih da se vec uradjene licne karte ili pasosi izdaju u drugoj kancelariji. Postoje tehnicki uslovi za tako nesto.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com