Pitali smo naše sugrađane da kažu šta ih tišti, šta očekuju od nove vlasti u opštini i koji bi problem voleli da im se najhitnije reši. Evo šta oni kažu o tome!

 

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

05 # neko ko je otišao 13-03-2017 09:54
Primećujem da svi pominju samo Negotin. Šta je sa OPŠTINOM (skupom naseljenih mesta)? Šta je sa putevima u celoj opštini, sa divljim smetlištima (problem o kome je EastSide često pisao), šta je sa kanalizacijom (bar u prigradskim selima)? Neka ne smanjuju porreze, ali neka se sredstva koriste kako treba, a ne za partisjko finansiranje.....
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
17 # ja 12-03-2017 22:27
sjasi Kurta da uzjase Murta, šta očekujete od SNS-a
Spasi nas Bože i narode opameti se i glasaj protiv ovih najgorih ikada
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
18 # velja komunista 12-03-2017 18:55
ne smeju ljudi da kažu šta iskreno misle
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com