Roditelji koji još uvek nisu nabavili knjige za svoje školarce, potrebne udžbenike mogli su da pronađu i na drugoj ovogodišnjoj “Berzi knjiga” u osnovnoj školi “Branko Radičević”.

Razmena polovnih udžbenika u OŠ "Branko Radičević", foto: S.M.Jovanović

Ovaj svojevrsni sajam knjiga na kojem svako može da pronađe ono što mu nedostaje od udžbenika za nastupajuću školsku godinu biće održan u petak, 1.septembra u holu škole od 16 do 18 časova.

U želji da pomognu roditeljima i učenicima u nabavci udžbenika ova škola organizuje tradicionalnu razmenu udžbenika i na taj način, osim što posreduje između đaka i njihovih roditelja, ona im i pomaže da se potpuno pripreme za prvi septembar i novu školsku godinu.

Akciju razmene udžbenika OŠ “Branko Radičević” započela je pre dve godine, pa tako “Berze knjiga” redovno organizuje na kraju i pred početak nove školske godine, pomažući roditeljima barem onima koji nisu u mogućnosti da kupe nove knjige, da lakše dođu do njih, pojedinačno ili u kompletu, već kako se dogovore sa malim prodavcima.

OŠ "Branko Radičević" spremno dočekuje novu školsku godinu, foto: S.M.Jovanović

U osnovnoj školi “Branko Radičević” ističu da će u susret početku školske godine upriličiti prijem za đake prvake uz tradicionalnu priredbu koju pripremaju đaci drugog razreda. Prijem đaka prvaka i prvi susret sa učiteljicama škola organizuje u četvrtak, 31.avgusta.

Takođe, u ovoj školi podsećaju da neće vršiti formalno upisivanje đaka u peti razred, već da će učenike četvrtog praktično “prevesti” u peti. Prozivka novih petaka i upoznavanje sa razrednim starešinama obaviće se 1.septembra u holu škole sa početkom u 8 sati.


Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Negotin.
Stavovi izraženi u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.


 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

00 # Zare 03-09-2017 18:12
Ideja je odlicna samo da se organizuje zadnjeg dana skolske godine jer ko je poso u skolu pa valjda je vec nabavio knjige .Koliko ja znam tamo su se knjige prodavale po ceni od 100-200din. sto je jako povoljno.Kazem samo je datum malo glup ideja je super.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
03 # cika buba pivski 30-08-2017 20:57
neka super ,i vodjina deca kupuju polovno
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com