Iz dana u dan u našu redakciju pristižu slike vernih čitalaca East Side portala, kako bi ukazali na dalje vandalsko ponašanje. Inače, već smo izveštavali o otrovanim psima, oborenim znakovima, polupanim kantama ali svakog dana nam pristižu nove slike o ruiniranju našeg grada. Ovog puta, oborene su bandere (kandelaberi) koje su služile kao rasveta kod pošte i gradskog stadiona a otrovan ili je ugionuo od hladnoće još jedan nedužni pas lutalica.

Fotografije čitalaca

Kao što možete da primetite, ove bandere nije bilo lako savladati svojom fizičkom snagu, već je za to upotrebljeno neko motorno vozilo. Da li je ovo nesmotrenost vozača ili samo još jedan hir, nećemo moći da saznamo zato što su ti počinioci otišli sa lica mesta bez griže savesti, ne poštujući zakon.

Fotografije čitalaca

Pas na slici je bio čipovan, pa apelujemo da se hitno reši problem pasa lutalica koji sami zavise od naših ruku, a uveliko su prepušteni sami sebi. Da li treba unaprediti rad svih inspekcijskih i nadzornih službi, pojačati mere bezbednosti pojavom policajaca i njihovim patroliranjem kroz sve lokacija u gradu? Ima li kapacitet PS Negotin za to? 

Ostaje nam da se nadamo da će se u narednom periodu slika na našim ulicama popraviti, da neće biti više oborenih saobraćajnih znakova, kanti, nastradalih pasa lutalica, da će se preuzeti konkretne mere protiv ovakvih počinioca. 

Mi ćemo i u narednom periodu obaveštavati sugrađane da li ima poboljšanja ili pogoršanja situacije, apelovati da se krivična dela sankcionišu po zakoni i podigne svest svih žitelja o humanosti, kulturi, ponašanju i vaspitanju. 

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

01 # Peđa 26-03-2018 23:43
Ovako isto i u Briselu? Ne znam, nisam bio... verovatno jeste...
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
00 # drzava 26-03-2018 15:41
A zašto mi plaćamo policiju? I ako PS Negotin nema kapaciteta, neka zatraže pomoć. Malo video nadzora za kontrolu saobraćaja bi dosta pomogao i u ovakvim slučajevima.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
01 # np 26-03-2018 15:05
trovanje pasa nije vandalsko ponašanje,to je učinjeni spas za gradjane..
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com