Danas je na adresu ES portala pristigao demanti na vest „Minus u opštinskoj kasi od 33 miliona dinara!“. Iz Opštine Negotin pristigao je odgovor na članak koji je na našem portalu objavljen 14. marta tekuće godine. Demanti prenosimo u celosti. 

FOTO: Dokument prenosimo u celosti

 

Dakle, shodno članu Zakona na koji se pozivaju iz Opštine Negotin, a reč je o Članu 83. Zakona o javnom informisanju i medijima, naša medijska kuća objavljuje u celosti odgovor na prethodno napisanu vest. 

Ostaje nejasno zbog čega je sajt opštine Negotin objavio demanti na svom portalu negotin.rs jer shodno Zakonu o javnom informisanju i medijima, demanti ili odgovor na određenu vest se objavljuje isključivo u rubrici i na mediju čija se tačnost informacije demantuje. Dužnost svakog medija je da u istoj rubrici u kojoj se nalazi određena, tačnije „osporavana“ vest, objavi odgovor u roku od 30 dana. Redakcija ES portala, objavljuje opštinski demanti istog dana kada mu je i pristigao.

Link ka objavljenom demantu na sajtu opštine Negotin.

Dakle, redakcija ES portala smatra da je demantiju mesto, upravo tamo gde je „sporna“ vest prethodno bila objavljena, a ne na opštinskom portalu – gde ta vest nije ni postojala ( demantuje se ono što tamo nije ni bilo napisano). U slučaju da su odgovor na naš članak želeli da objave i na svom portalu, mišljenja smo, da su iz profesionalnih razloga morali da sačekaju, najpre objavu istog na portalu ES. 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

05 # Citator 03-04-2018 00:20
Balkanski špijun, citat:
Stojčić (Bata Živojinović): "E, jednog lepog dana kad budemo skupili dovoljno para... Sve to pretvorimo u zlato, i pravac - Kazablanka!
Tetka (Olivera Marković): "A, gde je to"?
Bata Živojinović: "U Švajcarskoj"!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
04 # np 29-03-2018 20:52
hahaha,kakvi veseljaci...
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
17 # Budzet 2017 24-03-2018 07:09
Ovo je smesno, gospodja samu sebe demantuje! Da, rashodi su veci, ali posto nemamo dovoljno prihoda mi cemo se zaduziti i to su investicije. Budzet je "stabilan" sa zaduzenjem od 100 000 000 mil., neverovatno! Draga Valentina, kada su rashodi veci od prihoda, Budzet ne moze da bude stabilan.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
05 # Hehe 22-03-2018 14:09
Ha ha ha
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
03 # neko ko je otišao 21-03-2018 09:20
Knjigovodstvo je čudo i zaista se treba razumeti u detalje. Meni smeta neverovatna nepismenost osobe koja je napisala ovo pismo.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com