Dinar je danas oslabio prema evropskoj valuti, tako da prema zvaničnom srednjem kursu iznosi 120,2066 za jedan evro.

Naša valuta je oslabila prema evru za 0,2 % objavila je danas Narodna banka Srbije. Ipak, vrednst naše valute danas veća je za 0,6% u odnosu na početak 2015. godine. 

Dinar je ove godine bio najslabiji 28. januara, kada je evro koštao 123,5774 dinara, a najjači 20. marta kada je naša valuta vredela 119,9507 za jedan evro. 

Podsećanja radi, gotovo identičnu vrednost naša valuta je imala i pre mesec dana.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com