Goca Tržan će gostovati u Domu kulture „Stevan Mokranjac“ u Negotinu.

Koncert pop pevačice Goce Tržan biće održan sutra 5. novembra u Domu kulture u Negotinu sa početkom u 20 časova. Goca Tržan će se negotinskoj publici predstaviti sa svojim bendom. Karte za ovaj koncert uveliko su u prodaji, a na dan koncerta svi zainteresovani će moći da kupe ulaznice po ceni od 600 dinara na biletarnici Doma kulture.

Goca Tržan je svoju pevačku karijeru započela davne 1994. godine u bendu „Distorzija“ da bi kasnije svoju popularnost podigla na viši nivo u grupi koja je obeležila 90-te godine. Reč je o grupi TAP 011, sa kojom Tržanova snima tri albuma a kasnije obrazuje svoju solo karijeru.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com