Filmofili i mlađi i oni stariji moći će da uživaju u filmskim ostvarenjima. Već sutra u Bioskopu "Krajina" u Negotinu najnovija avantura najpoznatijeg agenta Džejmsa Bonda ali i za one mlađe generacije avanture Snupija i Čarlija Brauna.

U dva termina na platu negotinskog bioskopa biće prikazan animiran 3D film o avanturama psića i njegovog gazde. Reč je o najnovijem animiranom ostvarenju "Snupi i Čarli Braun - Film o klinjama" koji će biti prezentovan od 16 i 18 časova. Cena ulaznice je 250 dinara, a svi zainteresovani ulaznice mogu kupiti na biletarnici sat vremena pre svake projekcije. 

Od 20 časova je nova avantura Džejmsa Bonda, pod nazivom "Spektra". Ljubitelji ovog žanra moći će da pogledaju Danijela Krejga u novom izdanju agenta 007 a cena ulaznice je takođe 250 dinara i mogu se kupiti na biletarnici bioskopa "Krajina" sat vremena pre projekcije. 

Negotinci, uživajte 16. novembra u odličnom filmskom programu bioskopa "Krajina" u vašem gradu.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com