Negotinska publika će danas i sutra biti u prilici da pogleda najnovije ostvarenje Juga Radivojevića. U pitanju je film “Igra u tami” koji će se u bioskopu “Krajina” prikazivati u dva termina.

Film “Igra u tami” počeo je sa prikazivanjem 12. novembra, a ovog četvrtka i petka će i Negotinci biti u prilici da pogledaju ovu dramu. Najnovije ostvarenje mladog režisera predstavlja društveno angažovan film koji za cilj ima upoznavanje šire javnosti sa problemima kao što su trgovina ljudi i prisilna prostitucija.

Glumačku postavu će između ostalih činiti Viktor Savić, Vuk Kostić, Borka Tomović i Tamara Dragičević.

Film će se prikazivati u negotinskom bioskopu 17. i 18. decembra, sa početkom u 20 sati, a cena karte je 250 dinara.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com