Muzika, poezija i projekcija filma “Dunav-reka bogova“, segmenti su zajedničkog programa koji učenici Negotinske gimnazije, sa profesorima, Draganom Nisić i Danilom Petrovićem, priređuju u petak, 4. marta od 18 sati u Bioskopu „Krajina“. Publika je dobrodošla!

Učenici Negotinske gimnazije predstaviće se svojim sugrađanima, ovog petka, 4. marta na Maloj sceni Bioskopa „Krajina“ multimedijalnim programom pod nazivom „Negotinska gimnazija svome gradu“.

Učiniće to muzikom i tematskom poezijom o Dunavu, najlepšoj i drugoj najdužoj evropskoj reci koja predstavlja magičnu inspiraciju za mnoge autore, pa tako i za mr Danila Petrovića, profesora biologije u Negotinskoj gimnaziji. Na koji način i kako, publika će moći da vidi i čuje zahvaljujući projekciji Petrovićevog autorskog filma „Dunav –reka bogova“, iz najnovije produkcije u serijalu od nekoliko do sada urađenih edukativnih ekoloških filmova.

Kreativnost učenika Negotinske gimnazije je, inače, noseća ideja vodilja programa kojim će se oni predstaviti sugrađanima uz podršku profesora, Dragane Nisić i Danila Petrovića.

Ulaz je slobodan, a publika je dobrodošla! Petak, 4. mart, 18 sati, Mala scena Bioskopa „Krajina“: „Negotinska gimnazija svome gradu“.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com