Ljubitelji pozorišta će u ponedeljak, 16. maja, u okviru programa Majskih svečanosti, moći da pogledaju predstavu Dušana Kovačevića „Klaustrofobična komedija“, a u režiji Darka Bajića, koju će na velikoj sceni Doma kulture „Stevan Mokranjac“ u Negotinu sa početkom u 20 časova izvesti sjajna glumačka postava Zvezdara teatra. 

 

Posle 30 godina ponovo se izvodi predstava „Klaustrofobična komedija“. Po rečima režisera Darka Bajića: „Kad je prvi put izvođen ovaj komad je bio klaustrofobija naše komedije, danas je komedija naše klaustrofobije.“. 

Ovu  priču o siromaštvu i kako se u njemu može biti dobar čovek, pa je sve nalik na bajku, pred negotinskom publikom izvešće glumačka postava Zvezdara teatra koju čine: Nevena Ristić, Slavko Štimac, Stefan Trifunović, Marko Janketić, Jovana Stojiljković, Igor Grabovica i Vanja Janketić. 

Kako pisac Dušan Kovačević ističe ovu predstavu je pisao  sa osećanjem da živimo u teskobi koja se prikriva povremenim otvaranjem prozora. Izlazak iz te naše teskobne kuće – domovine, u zemlje „slobode“. 

Negotinski ljubitelji pozorišta ovu kultnu predstavu će moći da pogledaju u ponedeljak 16. maja, sa početkom u 20 časova. Cena ulaznice je 600,00 dinara. 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

01 # cika tugomir 18-05-2016 15:57
kad smo poslednja rupa na karti, u bg svako vece predstave..bezte deco odavde ,nema ovde leba,mojne da vas lazu bitange...
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com