„Krajinski književni klub“ iz Negotina raspisuje konkurs za dvadeset i četvrte “Pesničke rukoveti“ i to za kratku prozu, poeziju i esej na temu predgrađe.

 

Uslovi konkursa:

  • tekstovi ne smeju biti prethodno objavljeni (ni u štampanom ni u elektronskom obliku);
  • tekstovi moraju biti na srpskom jeziku;
  • jedna osoba može poslati najaviše 2 kratke priče (do 5 stranica),3 pesme (pesma ne sme biti duža od 30 stihova), 1 esej (1000 znakova) na temu predgrađe;

 

-Radove slati u elektronskoj formi (Word format-font Times New Roman ,12) sa naznakom za konkurs „Pesničke rukoveti“ u dva mejla (prvi mejl treba da bude naslovljen nazivom dela i potpisan šifrom. Drugi mejl treba da bude naslovljen nazivom šifre i da sadrži ime i prezime, adresu, kontakt telefon, mejl i kratku biografiju) na mejl : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Konkurs je otvoren od 1. jula a svoje radove možete poslati do 20. avgusta 2016.godine.

Rezulatati konkursa biće objavljeni 21. septembra 2016. godine na sajtu www.konkursiregiona.net dok će nagrađeni radovi biti objavljeni u časopisu za književnost, umetnost i kulturu Buktinja 2017. godine i na blogu https://krajinskiknjizevniklub.wordpress.com/ . Jedan autor može se takmičiti samo u jednoj kategoriji (kratka proza,poezija ili esej). Za sve dodatne informacije u vezi konkursa,zaintresovani se mogu obratiti na elektronskoj adresi: 

  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
  • https://www.facebook.com/krajinskiknjizevniklub/
  • https://twitter.com/krajinskiknjize 

Dakle, ako si kreativan i misliš da možeš biti konkurentan, ovo ti je jedinstvena prilika da svoju pismenu minijaturu proslediš i budeš deo novog sadržaja tradicionalnog negotinskog časopisa “Buktinja” . 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com