Još jedna bogata sedmica „Negotinskog leta 2016“ u julu. 

 

Prvog radnog dana, tačnije u ponedeljak Negotinci će moći da uživaju u dugo najavljivanom koncertu posvećeno legendarnom interpretatoru Luisu. Koncert će se održati na Gradskom trgu u Negotinu, a osim velikog broja poznatih muzičara, najavljen je i dolazak velikog broja gostiju iz regiona i drugih gradova Srbije. Koncert počinje u 20 časova. 

Petak i subota, odnosno 15. i 16. jul rezervisan je za „Sajam suvenira i starih zanata“. Naime, u Gradskom parku zvanično će biti otvoren sajam od 17 časova, 15. jula. Negotinci moći će da uživaju u ručnim radovima i zanimljivostima ovog kraja i narednog dana do 22 časova. U međuvremenu, 16. jula na Muzičkom paviljonu u centru Negotina od 19 časova biće priređen i mini-koncert pod nazivom „Etno zvuk“.

Organizator ove prodajno izložbene manifestacije i koncerata je Turistička organizacija opštine Negotin. 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com