Negotinska publika je pokazala veliko interesovanje za koncert poznate pop pevačice Jelene Tomašević, koja će nastupiti u Domu kulture „Stevan Mokranjac“ od 20 sati.  Sve karte su rasprodate, a nema ni pomoćnih sedišta koja su, kako kažu organizatori, „planula“ odmah po puštanju u prodaju  

 

Jelena Tomašević, naša popularna i, očigledno, veoma omiljena pop pevačica, nastupiće večeras u Negotinu u pratnji svog benda u prepunoj sali Doma kulture „Stevan Mokranjac“,  koji je i organizator negotinskog koncerta.  Karte su takoreći rasprodate još pre nekoliko dana, a od juče nema ulaznica ni za pomoćna mesta jer su i one „planule“ odmah pošto su se  pojavile u prodaji. Koncert počinje u 20 sati. 

Turneja Jelene Tomašević počela je, inače, velikim solističkim koncertom u velikoj dvorani Sava centra u Beogradu, 25. oktobra. Zbog velikog interesovanja publike imao je i reprizu, 4. novembra. 

Na koncertima, Jelena sa svojim bendom izvodi pesme sa dva studijska albuma, „Panta rei“, koji je pre desetak godina bio najprodavaniji album u regionu i prošle godine objavljenog "Ime moje", koji je za kratko vreme dostigao popularnost njenog prvenca i ponovo joj doneo veliki broj nagrada i naklonost publike, kritike i kolega. 

Jelena, dobro nam došla !

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com