U petak 19. januara u Knez Mihajlovoj ulici, pod pokroviteljstvom Opštine Negotin, a u organizaciji Doma kulture "Stevan Mokranjac" i Turističke organizacije, održaće se osma po redu „Vesela čaršija“.

 

Ova manifestacija, koja se osmu godinu za redom organizuje na Bogojavljenje, u Knez Mihajlovoj ulici koja je nekada važila za glavnu zanatsku i srce negotinske varoši, ima za cilj da održi duh male varoši i podseti stare a nauči mlade Negotince, kako se u Negotinu nekada živelo.

Manifestacija, koja će u petak početi u 17 časova, prethodnih godina je okupljala brojne posetioce i učesnike. Posetioci i ove godine mogu očekivati druženje, neizostavni muzički program, ali i specijalitete iz kuhinje i darove za najmlađe.

Manifestaciju „Vesela Čaršija“ pod pokroviteljstvom Opštine Negotin, organizuju Dom kulture "Stevan Mokranjac" i Turistička organizacija.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

07 # nena 24-01-2018 00:27
Parada pijanstva i kiča!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
08 # np 20-01-2018 08:35
negotin je ''veseo ''cele godine,gledajući kojekakve kreature koje nas jašu
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com