Scenario za predstavu "Kako je umro Brus Li", potpisuju učenici Negotinske gimnazije koji su nastupom na ovogodišnjem SONG-u potvrdili svoju darovitost, tako da su na osnovu svih osvojenih poena do pobede stigli sa 266 bodova.

"Kako je umro Brus Li" - pobednici SONG-a 2015

Finalni susret ovogodišnjeg SONG-a završen je pobedom mladih takmičara iz Negotinske gimnazije, koji su u većini bodovanih kategorija, počev od pop-rok ili klasične kompozicije, literarnog prikaza, scenografije i kostima, do poslednjeg momenta i poena za celokupan prikaz, bili skoro izjednačeni sa drugoplasiranom ekipom MŠ "Stevan Mokranjac", kojoj je pripalo 3 poena manje, odnosno 263 boda. "Srednjoškolci su na velikoj izvođačkoj sceni negotinskog Doma kulture prikazali odlične programe i kod pobednika su odlučivale nijanse. U ovom slučaju, pobednik je ekipa Negotinske gimnazije koja je izvela predstavu  "Kako je umro Brus Li". Žiri ima reči hvale i za drugoplasiranu ekipu MŠ "Stevan Mokranjac", kojoj je u zbiru pripalo 263 boda za predstavu "Kafanče na tavanče."   

Sa odličnim  nastupima, kaže profesor srpskog jezika Marko Kostić, predsednik žirija, samo veče pre finalnog susreta srednjoškolaca, publici su se predstavili i osnovci. Takođe, u nijansama, bolji su bili učenici OŠ "Vera Radosavljević", koji su se sastali sa svojim vršnjacima iz OŠ "Vuk Karadžić". 

Za obe finalne večeri  SONG-a, vladalo je veliko interesovanje mladih koji su programe podržali svojim prisustvom u Domu kulture.

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

00 # Jay 26-02-2015 19:29
Jedna gospođa je na fejsbuku prokomentarisala ovu vest sa: "Bravo Negotinci"
Izvin'te gospodžo al takmiče se samo Negotinci. :-)
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com