Takmičenje recitatora "Pesniče naroda mog" biće održano u ponedeljak 20.04.2015. sa početkom od 18 časova u Domu kulture u Negotinu. Na ovom takmičenju učestvuje 51 učenik. 

Foto: domkulture-negotin.rs

Dom kulture "Stevan Mokranjac" iz Negotina u saradnji sa Narodnom bibliotekom "Dositej Novaković" organizovaće takmičenje recitatora na opštinskom nivou pod nazivom "Pesniče naroda mog". Takmičari će biti podeljeni u tri uzrasta: mlađi, srednji i stariji. 

U kategoriji mlađeg uzrasta takmičiće se 20 učenika, dok u srednjem 13 učenika. 18 recitatora će se takmičiti u starijem uzrastu. Oni će se negotinskoj publici predstaviti odabranim recitacijama a njihovo recitovanje ocenjivaće žiri u sledećem sastavu: mr Verica Rakonjac Pavlović, profesor srpskog jezika i književnosti; Miroslav Stojmenović, profesor srpskog jezika i književnosti i Nenad Radosavljević, profesor srpskog jezika i književnosti.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com