Usled snažnih udara vetra i naglih vremenskih promena, došlo je lomljenja grane na obližnjem drvetu na regionalnom puta Negotin-Kladovo, čime je direktno ugrožena bezbednost u saobraćaju.

 

Svi vozači koji se kreću ovim kolovozom, iz daleka na prvi pogled ne mogu spaziti ovu prepreku, pa kada se nađu u blizini, naglo zakoče i ugrožavaju svoju bezbednost kao i bezbednost drugih putnika i vozača. Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da prilagode svoju brzinu uslovima na putu, zato što je kolovoz i dodatno mokar, pa može doći  do proklizavanja.

Pored ovog problema, postoji još i problem na jednom delu kolovoza, na kome su vidljive rupe i dodatna oštećenja, zbog stalnog kretanja kamiona kao i ostalih vozila. 

Nadamo se da će komunalne službe izaći što pre na lice mesta, kako bi uklonili prepreku koja direktno ugrožava bezbednost svih učesnika u saobraćaju i samim tim omogućiti dalje normalno funkcionisanje saobraćaja.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

07 # Citator 03-04-2018 00:38
preko 7 mora
preko 7 gora
preko 7 brda
i 7 dolina
u jednoj trošnoj kolibi živela aždaja
i jednog dana izađe aždaja napolje i kaže
______ gde ja živim.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
05 # Lune 02-04-2018 22:15
JKP Badnjevo je izdalo saopštenje o sakupljanju kabastog otpada, a prema Godišnjem planu sakupljanja i privremenog skladištenja kabastog otpada na teritoriji opštine Negotin za 2018. godinu.
Ko je ove grane bacio ovde, a ne na za to predviđeno mesto? E sada neka taj lepo dođe i neka pokupi to, a ne da maltretira ljude iz JKP da čiste ulice od svakojakih predmeta kojima tu mesto nije. Zna se, za ovakav otpad namenjeni su kontejneri zapremine 5 m3, a koje JKP "redovno" prazni. Molim lepo, pa niste u Briselu u Švajcarskoj, pa da čiste za vama.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com