Konačne rezultate izbora za odbornike Skupštine opštine Negotin, koje je saopštila izborna komisija opštine Negotin, na izborima održanim 24.12.2017. godine.

 

Ostatak rezultata možete pogledati na grafikonima.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

41 # Nada 28-12-2017 10:55
Pa na izborima 2014 sns+sps+vlaska stranka+pups (koji je isao sa ds) imala je minimum 3500 glasova vise nego ove 2017. i ukupno 36 odbornika. Broj odbornika im isti sada, ali 3500 ljudi se iselilo (vrlo moguca opcija) ili predomislilo. Pobednik ovih izbora je upitan...svi su izgubili!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
08 # Miroslav 27-12-2017 16:55
Kad biste na Vašem portalu mogli objaviti rezultate po biračkim mestima u gradu i selima,to bi bila interesantna informacija,pozdrav.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com