Mirilo napustio RK "Hajduk Veljko" iz Negotina, a još uvek je neizvestan nastavak saradnje sa Tripkovićem zbog povrede ligamenata kolena koju je zaradio još prošle sezone.

Posle prve prozivke Stevanovića i zvaničnog početka priprema za predstojeću sezonu jasno je da će tim biti slabiji za Mirila, ali prevelike izmene u igračkom kadru nisu predviđene. Tripković još uvek ima problema sa starom povredom koja je izgleda teže prirode i zbog koje još uvek oseća posledice prilikom kretnje. Što se njega tiče, njegov nastavak igranja u "plavo-beloj" opremi je neizvestan. Da li će Tripković ostati među Hajduke biće poznato do kraja meseca.

Kako ES portal saznaje, još uvek ne postoji mogućnost za jačanje igračkog kadra na deficitarnim pozicijama, ali ono što može da raduje ljubitelje rukometa u Negotinu i naredne sezone među Hajduke će ostati kapiten Mašić i Stevanović. 

Ovaj sportski kolektiv je jedan od najuspešnijih negotinskih predstavnika u svetu sporta i pored problema sa kojim se suočava sport na teritoriji opštine Negotin. Nadamo se da će i predstojeće sezone beležiti dobre rezultate, jer su nas ovi momci poslednjih sezona navikli na to.

Pripremni period je počeo, nadamo se da su Hajduci "napunili baterije" i da će i naredne sezone uveseljavati rukometnu publiku u Hali sportova u Negotinu.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

01 # sasa 15-08-2015 09:48
pogresno si sve shvatio pajo.nemam ja nista protiv hajduk veljka.naravno da je najvece uspehe imao rk.ja samo pricam da to sto je nekada bilo vise ne postoji i da se od stare slave ne zivi vec od rada.a to sto privatni klubovi kk negotin i ofk boban imaju ljude koji rade ne treba da ti smeta.uzmite i vi iz hajduk veljka pa radite.opet ponavljam,to sto vi u rk i fk dunavu radite moze svako,dobije milione i pravi kao tim.to je vestacki.nema tu negotinaca.a i negotin je mali grad da ima profesionalni sport,vec sve treba predodrediti deci.kada to shvatis i pobedis sujetu mozda i priznas da sam upravu,a posto znam da neces i dalje misli kako je sve ok u tom radu.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
12 # paja 13-08-2015 00:10
Tebe druze drze u zabludi ti vizionari fudbalskog kluba Boban,svaka selekcija ima svoju ligu i takmici se u njoj osim naravno ofk Boban koji igra samo neke turnircice sa svojom decom,ali posto ti bas nisi najbolje upucen u sport a pravis se da sve znas i omalovazavas kolektiv kakav je Rk Hajduk Veljko po cemu je u sportskom pogledu najvise poznat nas grad i najvece uspehe u oblasti sporta u istoriji naseg grada donose i donosili su rukometasi i nemoj molim te vise da neku privatnu skolu fudbala stavljas rame uz rame sa porodicom kakva je Hajduk Veljko jel ti i takvi poput tebe neznalice su i unistile Fk Hajduk Veljko i neka vam decu trenira Boban jel vasa i nasa deca nikada nece imati isti status mi smo HAJDUK VELJKO a vi obicni neispunjeni smrtnici nizeg reda a mi ce mo biti uvek Fudbalski Klub Hajduk Veljko i u dobru i u zlu.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
41 # sasa 12-08-2015 17:33
oni nisu real madrid pa da imaju zvanicne ili nezvanicne utakmice.da si se bavio sportom znao bi da svaka utakmica koju deca odigraju znaci puno aoni su odigrali mnostvo turnira!da igra mi dete tamo i ne vidim sta je lose?bio je i na rukometu i tamo je placaom 1000 din kao i na odbojci i za taj novac je dobio 2 treninga na kojima trener spava ili prica telefonom.ja sam kazem da covek radi sa decom i da za to opstina treba da mu da sredstva,a ne za dovodjenje igraca sa strane da bi se reklo da smo prva liga.moje i tvoje dete od toga nece imati nista.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
13 # paja 12-08-2015 13:57
O kojoj ti viziji pricas o privatnom klubu kakav je Boban,klub koj postoji godinu dana i bez i jedne zvanicne utakmice osim sporadicnih turnira, a polako postaje filijala Prahova iz obostranih interesa Bobana i Gugica. To nije na silu eeeeeeeee Sasa Sasa. Nego dete ti igra tamo i lazu te kako je dobar i perspektivan da bi ti uzeli 1ooo rsd svakog meseca i poboljsao njihov privatno klubski budzet.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
03 # nesa 12-08-2015 13:43
sa kojom vizijom licnog interesa koju boban vodi ceo zivot
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
30 # sasa 11-08-2015 20:37
ako im date milione hoce,a ako ne nista.sve je to vestacki i na silu!sve u ofk boban,jedini uspesni kolektiv kojeg vode ljudi sa vizijom!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
00 # pablo 12-08-2015 01:57
E si mi Boban?
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com