Čubra trijumfovala u Bukovču i nanela prvi poraz favorizovanom BSK-u. Sloga ostvarila prvi trijumf ove sezone, a Deli Jovan prvi put poražen. Branik nastavlja sa lošim izdanjima. 

BSK 1934 - ČUBRA 0:1

Čubra je odnela sva tri boda sa gostovanja u Bukovču. BSK je imao više loptu u nogama ali akcije su se završavale ili nepreciznim šutevima ili lošim proigravanjima. Sa druge strane Čubra je svoju šansu iskoristila na pravi način i zasluženo pobedila favorizovanog domaćina. Pred oko pedesetak gledalaca i po prijatnom i sunčanom vremenu odigrana je ne tako lepa fudbalska utakmica. Favorit je bio domaći BSK ali sem većeg poseda lopte ništa konkretnije nije uradio. Ozbiljnije šanse imala je ekipa Čubre koja je na kraju pobedila prvi put ove sezone u Borskoj okružnoj ligi.

SLOGA - POLOM 3:0

Sloga prvi put slavila ove sezone ali igra nije bila na zadovoljavajućem nivou. I pored tri postignuta gola u drugom poluvremenu i ubedljivog trijumfa tima iz Kobišnice, ostaje gorak ukus u ustima navijača. Propuštene prilike najboljeg napadača Sloge, Vojinovića umalo nisu koštale domaćina. Ipak, u drugom poluvremenu domaćin je zaigrao nešto sigurnije i postigao tri gola koja su u potpunosti slomila otpor gostiju skromnog fudbalskog znanja. 

BRANIK - POREČ 2:5

Poreč je trijumfovao u Štubiku i to ubedljivim rezultatom. Tim iz Donjeg Milanovca poprilično lagano je odneo tri boda sa gostovanja Braniku koji nikako da zaigra kako se od njih očekuje. Istina je da je Branik ove sezone pretrpeo velike promene u igračkom kadru ali iz kola u kolo naš predstavnik nikako da uđe u bolji ritam. Poreč je ovom pobedom pokazao da će biti ozbiljan konkurent za sam vrh Okružne lige Bor.

SLATINA - DELI JOVAN 2:0

Deli Jovan je potpuno stao u trećem kolu. Pobeda borske Slatine sa dva gola razlike dovoljno govori o padu forme našeg predstavnika. Ipak, gosti nisu razočarali ali nisu ni blistali kao u prethodnim kolima. Odbrana je dva puta kapitulirala a napad nije imao rešenja za čvrstu i disciplinovanu odbranu Slatine. 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

01 # s.m.c 10-09-2015 10:06
Dzaba bsk-u para i uzdizanja i toliko zvucnih imena kada na terenu su nula cubra dosla i odrzala lekciju fudbala cisto da vide gde su.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat

Tabela - Borska okružna liga

Poz Tim Ut Bod
1 Slatina  20 50
2 Deli Jovan 21 42
3 Zlot  21 42
4 Branik 20 41
5 Brestovac 21 41
6 Radnički 21 36
7 Polom  21 36
8 Nemetali  22 31
9 Poreč  22 28
10 Blizna 21 26
11 Ključ  21 22
12 Krivelj  22 20
13 Čubra  22 17
14 BSK 21 13
15 Rudna Glava(-1) 22 12
16 OFK Bor 0 0 
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com