Večeras će se, sa početkom od 18 časova, na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu, odigrati 149. fudbalski “večiti derbi”.

Da li će Crvena Zvezda stići do velikih “+8” ili će se gosti iz Humske približiti na bod zaostatka, ostaje nam da vidimo posle utakmice.

Grof ili Kiza? Jović ili Živković? Brašanac ili Grujić? Crveno ili crno? Odgovore ćemo saznati nešto pre 20 časova.

Ostaje nam samo da se udobno smestimo i nadamo pravom fudbalskom spektaklu.

Fudbalska svetinja naše zemlje i jedno od najzvučnijih svetskih rivalstva može da počne! Nadamo se da će fudbalski i sportski proteći derbi koji je pod budnim okom UEFA i da ćemo poslati pravu sliku u svet. Neka bolji pobedi! 

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com