Borani su prvi tim koji se ove sezone radovao protiv Hajduka! U neizvesnoj završnici bolje su se snašli domaći rukometaši i time naneli prvi poraz ove sezone odličnim Negotincima.

Arhivska fotografija

RK Hajduk Veljko imaće za čim da žali nakon tesnog poraza na vrućem terenu u Boru. Nekoliko minuta praznog hoda i izglednih situacija za postizanje golova koštalo ih je prvog prvenstvenog poraza ove sezone. Hajduci su odlično otvorili meč, čak su poveli i sa tri golova razlike ali onda su domaći rukometaši smogli snage i odigrali dobro u odbrani čime su na odmor otišli nerešenim rezultatom 14:14. Drugo poluvreme obeležila je rezultatska klackalica, ali pred sam kraj meča odnosno u intervalu od 50. do 55. minuta naši rukometaši neuspevaju da postignu gol, što koriste Borani za vođstvo od dva gola razlike. Negotinci potom preuzimaju rizik i kreću znatno ofanzivnije ali ponovo propuštaju izgledne situacije za hvatanje priključka i odlaze u poraz. Konačan rezultat 26:24 za domaće rukometaše i za veliko slavlje Borana koji su tako postali prva ekipa koja je naterala Hajduke da pognutih glava napuste parket ove sezone. 

„Čestitam ekipi ORK Bora na pobedi, a nama preostaje da iz ovog poraza izvučemo ono najbolje i vratimo se na pobedničke staze. Za ovaj poraz krivi smo mi sami jer je u ovakvim mečevima nedopustivo promašiti sijaset prilika. I pored odlične igre u odbrani nismo bili dovoljno skoncentrisani u napadu i 5 minuta nismo dali gol, što je na kraju kumovalo prvom prvenstvenom porazu.“ – ukratko analizira meč za ES portal trener naših rukometaša, Vladimir Stevanović

Nadamo se da će ovaj loš dan Hajduci brzo zaboraviti i da će već u narednom meču ponovo biti oni pravi. Hajduci glavu gore! „Ono što te ne ubije - to te ojača! Izgubljena je bitka ali ne i rat!“

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com