Ova polusezona je završena na ne baš volšeban način. Odbojkaši Hajduk Veljka ponovo poraženi, dok su odbojkašice izvojevale tek drugu pobedu u Drugoj ligi Istok.

Detalj sa početka utakmice ŽOK Hajduk Veljko

Odbojkaši Hajduk Veljka ni ovog vikenda nisu ostvarili pozitivan rezultat. Šestim porazom završavaju ovu polusezonu i nalaze se na predposlednjem mestu tabele Druge lige Istok. Gosti iz Niša, ekipa OK Desetka, bila je bolja od Negotinaca maksimalnim rezultatom 3-0. Nadamo se da će našim odbojkašima prijati pauza koja sledi, jer su ušli u crnu seriju rezultata, te ne znaju za trijumf više od mesec dana.

Sa druge strane, odbojkašice su se radovale drugi put ove sezone i trijumfom nad ŽOK Desetka iz Niša, bar na kratko izbegle zonu ispadanja u Drugoj ligi Istok. Rezultatom 3-1 za naše odbojkašice, završen je veoma dinamičan meč. Negotinke su ovom pobedom pokazale da imaju čemu da se nadaju u nastavku sezone i da će pokušati u narednim mečevima da po ovom receptu odigraju svaki naredni sekund u ovom takmičenju. Trenutno zauzimaju 8. mesto na tabeli i očekuje ih prava borba za opstanak u drugom delu sezone.
Oba naša kluba svoja takmičenja nastavljaju u 2015. godini, zajedničkim gostovanjem u Vranju. Termin odigravanja ovih utakmica još nije poznat, a javnost u Negotinskoj Krajini će biti blagovremeno obaveštena o tačnom datumu nastavka ova dva takmičenja.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

00 # alu_Bajat 15-12-2014 23:29
da pobedi nekog ovi mladi, brovo devojke
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
01 # Bokica 15-12-2014 21:11
Bravo Negotinke, a vi muski gde vam je dominacija sa pocetka sezone. Slabo to
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
00 # bcvv7bobica 16-12-2014 20:49
Slabo....pa 2 tim... :) dominacija van terena...
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com