Sportski savez opštine Negotin nagradio je sportskim rekvizitima kolektive osnovnih i srednjih škola u Negotinu, kao i mladog stonotenisera Petra Vidića, za prikazani trud i zalaganje u 2015. godini.  

Šampion Petar Vidić i Dušan Matejević, član SSON-a

Učeniku četvrtog razreda OŠ “Branko Radičević” iz Negotina Petru Vidiću, kao znak zahvalnosti Sportski savez opštine Negotin uručio je sportsku opremu. Mladi stonoteniser bio je učesnik školskog republičkog takmičenja za stonotenisere, a ujedno je reč i o državnom prvaku u kategoriji do deset godina.

Sportski rekviziti podeljeni su i kolektivima osnovnih i srednjih škola na području opštine Negotin, i to OŠ “12. septembar”, OŠ “Branko Radičević”, Tehničkoj školi Negotin i Poljoprivrednoj školi “Rajko Bosnić” iz Negotina. Školama je podeljena oprema u vidu čunjeva, lopti za fudbal, rukomet i ostalih sportskih rekvizita. 

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

00 # Siniša 30-12-2015 18:03
Bre , vi profesionalci u sportu slikanjem i dobrovoljnim radom po sredstvima javnog informisanja baš ste skrenuli pažnju na sebe . Svi vas kritikuju i napadaju da ništa ne radite i da džabe primate tolike plate . Zašto to rade ja ne razumem .
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
00 # DRAGIŠA 30-12-2015 17:39
D u l e , sram te bilo ! Kakva je tvoja zasluga i zasluga sportrskog saveza u postignutim rezultatima ovog deteta kao profesionaca u sportu .
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com