Prvo pa muško! Ili bolje rečeno - Prvo pa odmah derbi! I to kakav! Jedan od naših najboljih sportskih kolektiva odlazi na megdan ORK "Bela Palanka".

Foto: A. Nikolić / arhiva

Naši momci kreću u pohod, ali početak "proleća" u ligi im neće biti lak. Gostuju jednoj od najjačih ekipa Prve rukometne lige Istok, četvrtoplasiranoj ekipi ORK "Bela Palanka". Negotinci trenutno zauzimaju treću poziciju a ovaj derbi meč na vrućem gostovanju može značiti i eventualnu šansu da načine korak više u svojim karijerama. Ipak, ne pitaju se samo oni. Belopalančani predvođeni profesorom dr Sašom Markovićem imaju čemu da se nadaju. Motivisani su jer im gostuje ekipa koja ih je jesenas porazila u "grotlu"Hale sportova u Negotinu. Oni žele osvetu a Hajduci još jedan skalp nad velikim rivalom. 

U RK "Hajduk Veljku" vlada pozitivna atmosfera i očekuju borbu do poslednje kapi znoja. Oni žele trijumf na gostovanju i pored toga što su svesni da će to biti veoma teško. Dakle, u nedelju 13.03.2016. od 19 časova u XII kolu PRL ISTOK, ORK BELA PALANKA protiv RK HAJDUK VELJKA - Derbi pun naboja, derbi dva velika rivala i derbi velikih sportista! 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com