Godinu dana bez poraza na domaćem terenu mogu se nastaviti. Deset utakmica bez poraza... I to se može nastaviti. Mašićevo opraštanje od „plavo-belog“ dresa. Mnogo razloga da ove nedelje od 19 časova svi prisustvujemo poslednjoj „rukometaškoj magiji“ ove sezone!


Još jedna odlična sezona naših Hajduka završava se, a treće mesto u Prvoj rukometnoj ligi je više nego uspešno. Mogli su Hajduci još više, ali je nedostajalo malo sportske sreće da oni to i ostvare. Bilo kako bilo, ovi momci nas nikada nisu razočarali. Uvek su se borili za svoj grad, svoju publiku i svoj status. Oni su taj status nepobedivosti na domaćem terenu još jednom zadržali. Žele da tako i nastave.


Hajdučka „magija“ ostaje bez svog prvog „mađioničara“. Ostaje bez kapitena Mašića koji će po poslednji put obući dres sa brojem 9 koji je obeležio njegovu 26 godina dugu karijeru u klubu koji najviše voli. Opraštanje od aktivnog igranja, opraštanje od najbolje rukometne publike u regionu sledi baš protive ekipe Žitorađe u poslednjem kolu Prve rukometne lige Istok.


Hajduci su spremni da se poslednji put zajedno raduju sa svojim kapitenom i odrade pobednički selfi. Hajduci su spremni da se ove sezone oproste od negotinske publike još jednom pobedom. Hajduci su spremni da pobede za svoj grad, svoju Krajinu...
Budite i vi deo oproštajnog meča kapitena! Dođite da pozdravimo Hajduka koji je svih ovih godina predvodio najuspešniji sportski kolektiv u Krajini! Dođite da napunimo Halu sportova i budemo „osmi“ igrač u nastavku Hajdučke dominacije!


NE ZABORAVI: NEDELJA, 29.maj od 19 časova – Hajduk Veljko protiv Žitorađe u Hali sportova!


ZA NEGOTIN, ZA KRAJINU, ZA KAPITENA! SVI U HALU!

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com