Prethodnog petka i zvanično je otvoren novi Mozzart teren za košarku u naselju Borska. 

 

Preko stotinak Negotinaca prisustvovalo je i učestvovalo na ovom otvaranju, a osim velikog broja mladih bilo je i onih nešto starijih basket- nostalgičara u Borskoj. Organizovana su i raznorazna takmičenja kao na primer, u šutiranju trojki, basketu „tri na tri“, šutevima sa distance... Sve u svemu, trenutak za pamćenje koji je pokazao da je našem gradu potrebno još ovakvih akcija. 

Jedan od najzaslužnijih za obnovu terena je Dušan Mandić, trener košarkaša Hajduk Veljka koji je ujedno i svečano otvorio Mozzart-ov teren u Borskoj. Svi prisutni su ovom prilikom mogli da daju svoj doprinos u želji da se preuredi i dotrajala podloga na ovom terenu i to popunjavanjem peticije za obnovu ovog igrališta sa dugom tradicijom.  

Bilo je lepo videti sve te ljude i podsetiti se nekih ranijih godina kada se ovde igrao jedan od najjačih basketa u gradu.“ – rekao je za ES portal jedan od Negotinaca koji je podržao ovu akciju kompanije  Mozzart. 

Vredi napomenuti i to da je ova kompanija dodelila i nagrade za pobednike u takmičarskim disciplinama a bilo je i zahvalnica od strane KK Hajduk Veljka koji je time želeo da ukaže na velike stvari koje čini kompanija Mozzart za omladinu u ovom gradu.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Komentari  

00 # Vuk 07-06-2016 17:04
Ako je to sve sto su uradili za taj teren.....onda mi neznamo sta je dobro uradjeno. Ovo je po meni zamazivanje ociju, mozda je grubo receno ali je tako. Tu tek treba da se radi
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
01 # Milos 06-06-2016 22:24
Ne bi da zvucim nezahvalno... ali toliko su se reklamirali kao dobrotvori, donatori i td... sve to na konto tog renoviranja, a na kraju taj teren nije doziveo nov asfalt koji je u principu najskuplja stvar na tom terenu.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
00 # konj. 06-06-2016 19:06
a teren ih mrzelo da urade..
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com