Rukometaši Hajduk Veljka u 13. kolu Prve lige Istok savladali Bor sa 29:23. Negotinski rukometaši, koji sa 22 boda zauzimaju treće mesto u narednom kolu gostuju ekipi Hisara.

foto: Dragan Trikić Bale

U utakmici, koje je najavljena kao derbi Istoka, rukometaši Hajduk Veljka ostvarili su sigurnu pobedu od šest golova razlike. Od samog starta negotinski rukometaši pokazali su gostima iz Bora da nemaju šta da traže u Negotinu, pa je prvi deo igre završen rezultatom 13:7, a moglo je biti i daleko veća prednost u korist domaćih. 

U drugom delu susreta, pre svega zbog klizave podloge u negotinskoj Hali sportova, o čemu smo pisali nedavno, obe ekipe su igrale oprezno, uz konstantnu prednost negotinskih rukometaša od tri do šest golova. Stojanovićje ponovo bio siguran na golu, dok su u polju svi igrači odigrali na zavidnom nivou. Na kraju pobeda negotinskih rukometaša od 29:23. Hajduk Veljku je ovo jedanaesta pobeda u dosadašnjem toku prvenstva uz samo dva poraza.

foto: Dragan Trikić Bale

Sigurne su ovog vikenda bile i vodeće ekipe. Bela Palanka je na svom terenu savladala Jastrebac 30:18, dok je Planinka Prolom voda protiv poslednjeplasiranog Aleksinca slavila sa 43:24. U ostalim utakmicama 13. kola ekipa Vlasotinca poražena je od Hisara sa 33:31, Jagodina je pobedila Radnički iz Ćuprije sa 29:25, a BSK Heba ekupu Žitorađa sa 34:31.

Bela Palanka na prvom mestu ima 26 bodova. Prati je Planinka sa 23 i Hajduk Veljko sa 22 boda. 

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com