Na terenima Okružne lige Bor, predstojećeg vikenda igraju se utakmice četvrtog prvenstvenog kola. Deli Jovan dočekuje Zlot, BSK gostuje u Krivelju, Čubra u Donjem Milanovcu, dok je Branik slobodan.

 

Deli Jovan je u prošlom kolu pauzirao zbog odustajanja Bora od takmičenja u Okružnoj ligi, a ovog vikenda na svom terenu dočekaće Zlot, jednu od dve neporažene ekipe u dosadasnjem delu sezone. Zlot je u prva dva kola slavio protiv Nemetala i Poreča, dok je u prošlom kolu na svom terenu odigrao bez golova sa ekipom Slatine. Ekipa iz Sikola je remijem na svom terenu otvorila sezonu, a nakon toga je ubedljivo poražena od Slatine sa 6:1, pa je trenutno, uz utakmicu manje, na pretposlednjem mestu. U dosadašnjim međusobnim duelima, koji su odigrani u Sikolu, domaćin je samo jednom slavio, dok su dva susreta završena podelom bodova. Utakmica se igra u nedelju od 16.30 sati. 

Dve ekipe iz negotinske opštine gostovaće u ovom kolu. BSK Bukovče očekuje gostovanje u Krivelju. U prošloj sezoni, ove dve ekipe zauzele su poslednja dva mesta na tabeli, ali su opstale u ligi zahvaljujući tome što nijedan prvak opštinskih liga nijehteo u viši rang. BSK je loše startovao i u ovoj sezoni. U prva tri kola Bukovčani su zabeležili isto toliko poraza uz gol razliku 12:0.  Krivelj je poražen od Blizne i Čubre, ali je na svom terenu savladao Rudnu Glavu, pa sa tri boda zauzima deseto mesto na tabeli. Ovaj susret igra se u subotu, od 16.30 sati. 

Čubra je u prošlom kolu osvojila prve bodove, savladali su Krivelj na svom terenu, nakon dva početka poraza. Već u trećem kolu očekuje ih teško gostovanje u Donjem Milanovcu. Poreč je u prošloj sezoni završio kao najbližim pratilac neprikosnovene Sloge, a u novoj sezoni ima dve pobede i jedan poraz. Čubarci su sa prethodna dva gostovanja iz Donjeg Milanovca donosili po bod, pa će pokušati i ovoga puta da iznenade favorita. I ova utakmica se igra u subotu popodne. 

U ostalim utakmicama sastaju se : Radnički – Polom, Brestovac – Ključ, Nemetali – Rudna Glava i Slatina – Blizna.  Slobodan je Branik.      


 

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Negotin.

Stavovi izraženi u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Tabela - Borska okružna liga

Poz Tim Ut Bod
1 Slatina  20 50
2 Deli Jovan 21 42
3 Zlot  21 42
4 Branik 20 41
5 Brestovac 21 41
6 Radnički 21 36
7 Polom  21 36
8 Nemetali  22 31
9 Poreč  22 28
10 Blizna 21 26
11 Ključ  21 22
12 Krivelj  22 20
13 Čubra  22 17
14 BSK 21 13
15 Rudna Glava(-1) 22 12
16 OFK Bor 0 0 
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com