Danas i sutra, na terenima Okružne lige Bor igraju se utakmice 14. prvenstvenog kola. Deli Jovan, Čubra i BSK ugostiće Krivelj, Polom i Ključ, dok će Branik gostovati u Rudnoj glavi. 

 

Deli Jovan je u prvom kolu dozvolio ekipi Nemetala da odnese bod iz Sikola,  a onda su zaređali pet pobeda i po broju bodova osvojenih na domaćem terenu nalaze se odmah iza Slatine i Poloma, koji jedini imaju maksimalan učinak. U nedelju od 13 sati Deli Jovan će ugostiti ekipu Krivelja, koja na gostovanju nije osvojili niti jedan bod, a kada se sagledaju sve činjenice ništa se neće promeniti ni posle ovog gostovanja. Sikoljani u ovu utakmicu ulaze kao četvrto plasirani sa 22 boda, dok je ekipa Krivelja na 13. mestu sa devet bodova. 

Svoje utakmice u nedelju od 13 sati odigraće i Čubra i BSK Bukovče. 

Čubarci će u pretposlednjem kolu jesenjeg dela sezone na svom stadionu dočekati ekipu Poloma iz Leskova. Polom dobro igra ove sezone i trenutno sa 21 bodom zauzima šesto mesto na tabeli, ali se ne može pohvaliti uspesima na gostovanjima, gde je zabeležio samo jednu pobedu, protiv Krivelja, i pet poraza. Čubra je na jedanaestom mestu sa 15 bodova. U prošlom kolu su ubedljivo poraženi od Ključa sa 5:1, pa će im to biti dodatni motiv da sutra pobede ekipu Poloma i osvoje nova tri boda. Čubarci su slavili u oba međusobna duela na svom terenu. 

BSK će do nove pobede pokušati da stugne u duelu sa ekipom Ključa iz Podvrške. Ekipa iz Bukovča ima samo šest bodova, koje su osvojili u susretima sa Porečom i Rudnom glavom, dok su u preostalih deset susreta poraženi. Ključ ima deset bodova više od BSK-a i trenutno je na desetom mestu. ali je jedna od četiri ekipe koja do sada nije osvajala bodove na gostovanjima. Prvi međusobni duel ove dve ekipe, koji je odigran u Bukovči, pripao je Ključu, ali je preostala dva BSK rešio u svoju korist. 

Branik će ovog vikenda gostovati u Rudnoj glavi, gde je prošle jeseni osvojio sva tri boda, savladavši domaćina sa 3:2. To je bila druga pobeda Štubičanaca u šest međusobnih duela odigranih u Rudnoj glavi. Štubičanci i u ovoj sezoni pružaju bolje partije. Trenu su na petom mestu sa 21 bodom i sigurno će u preostala dva kola pokušati da osvoje maksimalan broj bodova, kako bi ostali u trci na visok plasman. Rudna glava je nastavila sa slabim igrama iz prošle sezone. Sa šest bodova smenjuju se za BSK-om na začelju tabele, a jedine dve pobede u jesenjem delu sezone osvojili su na svom terenu, protiv Brestovca i Ključa.   

Vodeća Slatina će u poslednjoj utakmici pred svojom publikom ove jeseni dočekati Poreč iz Donjeg Milanovca, koji u ovaj susret ulazi kao devetoplasirana ekipa. Komšijski derbi odigraće Zlot i Brestovac, dok će Blizna dočekati Radnički iz Klokočevca. U ovom kolu slobodni su Nemetali.  

 

Dodaj komentar

Molimo Vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija portala EAST SIDE zadržava pravo da - ukoliko ih proceni kao neumesne - ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije EAST SIDE kao i bilo kakvu pretnju, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj. Linkove ka drugim sajtovima ne objavljujemo. EAST SIDE nema nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za njihovo objavljivanje. Redakcija ne odgovara za stavove čitalaca iznesene u komentarima. Vaš komentar može sadržati najviše 1.000 pojedinačnih karaktera i smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Sigurnosni kod
Osveži

Tabela - Borska okružna liga

Poz Tim Ut Bod
1 Slatina  20 50
2 Deli Jovan 21 42
3 Zlot  21 42
4 Branik 20 41
5 Brestovac 21 41
6 Radnički 21 36
7 Polom  21 36
8 Nemetali  22 31
9 Poreč  22 28
10 Blizna 21 26
11 Ključ  21 22
12 Krivelj  22 20
13 Čubra  22 17
14 BSK 21 13
15 Rudna Glava(-1) 22 12
16 OFK Bor 0 0 
JSN Decor template designed by JoomlaShine.com